Hur bli av råttor i bilar

Råttor kan utgöra ett stort problem när de söker skydd i bilar, som de ofta gör i vintermånaderna. Bilägare sluta med att handskas med söndertuggade motor ledningar, förstörda bildelar och eventuellt förstörda motorer. Att bli av med de där irriterande gnagare är inte lätt, men det kan göras. Det är viktigt att ta itu med problemet så snart som möjligt, eftersom byte av delar kan bli mycket dyrt. Och om det fortsätter att vara en aktuell fråga, kan du alltid ringa in experter för att hjälpa till. Saker du behöver
Råttgiftet
Rat trap
Cayennepeppar
Wasabi
Visa fler instruktioner
1

Städa upp området kring bilen och se till att det inte finns något skräp som ligger runt. Det sista du behöver är fler råttor kryper in i din bilmotor.
2

Strosa runt fordonet med din hund eller katt. Råttor ogillar deras lukt. Placera sin doft runt bilmotorn. Du kan göra detta genom att skära en bit av hund eller katt hår och placera den under huven. Addera 3

Placera en burk ammoniak nära eller under bilen. Råttor gillar inte doften. De kommer sannolikt flytta från platsen.
4

Sätt lite peppar eller wasabi runt det område där råttorna bor. Om du hittar de tuggar upp ledningar, eller en del av din motor, plats endera substansen i området.
5

Ställa ut en råttfälla eller använda gift för att döda gnagare är ett annat alternativ. Men det är inte för alla. Kontrollera din statliga lagar först.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124952.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.