Hur Dra Auto Battery Connectors

En viktig del i både installera och underhålla en automatisk batteri är korrekt anslutning av batterikablarna till batteripolerna. Detta kommer att säkerställa ett bra flöde av el från batteriet till startmotorn, vilket ger dig den kraft som behövs för att starta en kall motor. Detta är särskilt viktigt under vintertid. Saker du behöver
Stålborste
renare Batteripolen (tillgänglig på bildelar butiker) katalog Rena trasor
Hylsnyckel
hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera att den positiva batterikabeln ansluts klämman har ett isolerat lock över den för att förhindra stötar eller gnistbildning.
2

En tät anslutning kommer att göra dig något bra om det är smutsigt. Rengör batteripolerna och batteriets kabelklamrar kontakt med batteripolen renare och en stålborste. Torka torrt med en ren trasa.
3

Vrid skruvarna på båda batteriklämmorna kabelkontakten moturs för att öppna dem tillräckligt för att glida över batteripolerna.
4

Skjut den negativa batterikabeln kontakt klämma över den negativa polen på batteriet och dra åt skruven på klämman genom att vrida det medurs med en skiftnyckel. Gör det ordentligt, men se till att inte beröva den av hård åtdragning det.
5

Ta bort plastpåsen eller isolerat lock från den positiva kontakten och skjut den över den positiva polen på batteriet. Dra det på samma sätt som du gjorde minuskabeln i steg 4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124907.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.