Instruktioner för torkarblad

Det är ett sorgligt faktum, men bildelar slits ut och kräver regelbundet utbyte. En av de vanligaste bildelar byte är torkarblad. I genomsnitt knivarna bör bytas 2 till 3 gånger per år, beroende på hur mycket du kör och hur ofta du använder dem. Till skillnad från vissa poster underhåll av fordon, är ett par torkarblad relativt billiga, och ändra dem tar bara några minuter och inga verktyg. Köp Rätt Blades
p Om det är dags att byta ut dina blad, alla de nationellt kända bildelar kedjor har kataloger notering rätt blad modell och längd för din bil /lastbil. Om att ha läst alla dessa data blir lite förvirrande, be en av försäljningen medarbetare om hjälp. De säljer torkarblad varje dag och används till frågor Fielding kundernas och önskemål. Om butiken kör en BOGØ (köp en-få en gratis) försäljning, plocka upp en andra uppsättning gratis.
Gratis hjälp vid installationen

Ett av fördelarna med att handla på de nationella kedjor som AutoZone är att inte bara kommer de att hjälpa dig hitta rätt blad för din bil, men de ska också installera dem för dig just där på parkeringen.

Titta noga som biträdande ändrar första bladet, och sedan berätta för honom att du vill ändra den andra själv. Om du fastnar eller lite crossthreaded kan associera hjälpa dig. Hela jobbet bör inte ta mer än 5 minuter, och du kommer att ha förvärvat en ny färdighet.

Förmodligen den svåraste delen om att ersätta ett torkarblad är att ta bort den nya från den ogenomträngliga plastförpackningar de är säljs i. Addera ditt inte betala för mycket

Många av de omedelbara oljebyte företag säljer knivar byte torkare och kommer att installera dem åt dig också. Men de tar ungefär dubbelt vad du skulle betala på en av de delar återförsäljare. Dessutom, om de ändrar dem för dig, får du lära dig att aldrig utföra denna lätt uppgift själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124903.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.