Hur att byta en säkring i en 2002 Beetle

Ungefär som det finns säkringar i ditt hem, det finns säkringar i bilen som hjälper ge ström till dina lampor och annan elektronik. När en säkring går på din bil det behöver bytas ut snarare än att bara slås på och av som du skulle i ditt hem säkringsdosan. Byta en säkring i din 2002 Volkswagen Beetle är exceptionellt lätt att göra och tar bara några minuter. Instruktioner
1

Öppna upp säkringsboxen på din Beetle. På 2002 Beetle, är säkringshållaren placerad till vänster om ratten. Du kommer att se ett spår i plasten där dörren kan lyftas ut och tas bort.
2

Titta på baksidan av säkringsdosan dörren du bort att se en guide för säkringsboxen. Guiden kommer att låta dig veta var säkringarna finns för varje objekt i din bil. Leta säkringen du tror att blåsas på sjökortet och ta sedan bort det.
3

Håll säkringen mot ljuset och titta på den tunna metallen baren går igenom mitten av säkringen för att se om den är skadad. Om det inte är, kanske du har tagit bort fel säkring eller problemet som du har med din bil får inte vara säkringen relaterat.
4 p Om din säkringen är trasig, byt ut den mot en identisk säkring. Ta den trasiga säkringen i din lokala auto leverans butik för att köpa en ersättare. Fuse kit kan köpas för bara några dollar och kommer att innehålla ersättning för alla säkringar i bilen.
5

Se till att den nya säkringen fungerar genom att försöka styra ljus eller annan elektrisk anordning som tidigare inte fungerade. Om problemet är löst, byt locket säkringsdosan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124871.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.