Hur man tar bort en Acura Tl Starter

Om startmotorn går ut på en bil, det kommer inte någonstans. Lyckligtvis byter startmotorn på de flesta bilar är inte så svårt av en process. Med några få verktyg och en ny starter, kan du ersätta en förrätt på en Acura TL i ungefär en timme om du följer ett korrekt förfarande. Saker du behöver
10 mm, 17 mm och 9-mm skiftnyckel.
New starter
Visa fler instruktioner
1

Sedan starter inblandade elsystem, koppla bort batteriets minuspol för att undvika elektriska kortslutningar eller andra frågor.
2

starter ligger på förarsidan precis under insugningsröret och nära brandväggen. Ta bort transmissionskåpan mätstickan, som delvis hindrar startmotorn.
3

Lossa den övre skruven på startmotorn med en 14-mm skiftnyckel och lossa den nedre bulten med en 17-mm skiftnyckel en par varv, men ta inte bort skruvarna.
4

Efter båda bultarna är lösa, ta bort den övre bulten och sedan den nedre bulten och dra i startsnöret ur transmissionen bell bostäder. Du kommer att behöva vinkla startmotorn lite för att ta bort det.
5

bort tråden som går till tändningslåset. Tråden ska bara glida av. Använd 9-mm skiftnyckel för att koppla bort muttern som håller på solenoiden tråden.
6

Placera trådarna på nya eller renoverade startmotorn och sätt tillbaka den i bell bostäder.
7

tillbaka den övre och nedre bultarna.
8

Sätt överföring oljestickan i växellådan och anslut batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124852.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.