05 Impala Keyless Instruktioner

I likhet med andra nya bilar som produceras, presenterar Chevy 2005 Impala ett keyless inresa fjärrkontrollen. Denna fjärrkontroll har fyra olika knappar på samma sida och kan fästas på din nyckelring. De fyra knapparna är låsa och låsa upp, öppna bagageluckan och larmet panik-knappen. Lås /lås
p Om du är i behov av att låsa eller låsa upp bilen, tryck de två översta knapparna på fjärrkontrollen. Detta är särskilt användbart om du bär matvaror eller andra stora objekt till din bil. Tryck på låsknappen en gång för att låsa hela bilen, tryck en andra gång för att prima larm på bilen. Den grundade Larmet innebär att om någon försöker öppna bilen med en nyckel eller något annat annat än fjärrkontrollen, kommer alarmet. Med upplåsningsknappen, kommer att trycka på den en gång låser bara förardörren, vilket kan vara till hjälp om du är den enda personen i fordonet. Trycker på den en andra gång kommer att låsa alla dörrar på bilen.
Panic


Om du behöver för att skrämma bort människor runt din bil eller bara behöver hjälp med att hitta din bil Tryck på den röda panik-knappen. Denna knapp har bilden av ett horn som spelas. När knappen trycks in inom intervallet av bilen, kommer en högljudd repetitiv horn spelas om och om igen tills du kan låsa upp bilen med låsknappen. Detta är också den minsta knappen på fjärrkontrollen och har en djupare infälld för att förhindra dig från att oavsiktligt trycka på knappen och sätta igång larmet.
Trunk

Liksom unlock knappen, gör bålen knappen (som har en bild av en bil med en öppen trunk) du pop bålen utan användning av en nyckel. Detta kommer också att rädda dig från att dra i spaken trunk release på golvet panelen i bilen. Du kommer att behöva ha bilen olåst för att kunna öppna bagageluckan men. Dessutom, om du har aktiverat bilens larmsystem och försöker släppa stammen utan att avaktivera larmet först (genom att trycka på upp-knappen), kommer larmet ljuda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124833.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.