Hur man bibehåller en hybridbil

En hybridbil är en som använder både en förbränningsmotor och ett uppladdningsbart batteri för att driva bilen. Hybrid bilförsäljningen har ökat under de senaste åren, tack vare en skattelättnad som erbjuds av den amerikanska regeringen på dessa fordon och en konsument övergång till mer ekonomiskt sunda fordon. Men precis som alla bil, måste ett hybridfordon upprätthållas för att köras med maximal effektivitet. Saker du behöver
Bra kalender mekaniker
att hålla koll på underhåll går
bra garanti
Visa fler instruktioner
hur man bibehåller en hybridbil
1

När du köper din hybrid, uppmärksamma garantin, särskilt för batteriet. Återförsäljare som Honda och Toyota, som i spetsen för hybrid försäljning i USA, erbjuder åtta-och 10-års garanti på sina batterier, respektive. Batterierna kan kosta mer än $ 3,000, så det är viktigt att uppmärksamma batteriets prestanda när du äger bilen.
2

Följ ett regelbundet underhåll schema. Kostnaden för regelbundet underhåll för att en hybrid --- såsom oljebyten, däck rotation, tune-ups, och luftfilter --- är inte annorlunda än för en icke-hybrid fordon.
3

När du behöver en mekaniker, överväga att ta det tillbaka till återförsäljare där du köpte den, eller en kvalificerad återförsäljare som säljer och tjänster som gör och modell. Hybrider är en ny teknik och det kan vara smartare att ta bilen tillbaka till återförsäljare för reparation, eftersom deras mekaniker är certifierade service hybrider.
4

Precis som med en icke-hybrid fordon, hybrid Ägarna bör se sina körvanor för att minska slitage. Två av de viktigaste faktorerna för hybrider är motorslitage och bryta slitage, som reduceras av hybrid teknik.
5

Titta på din hybrid i kallt väder. Batteriet fungerar optimalt i varmare väder. Ge ditt batteri tid att värma upp när det är kallt ute så det kan nå sin optimala temperatur innan avresa. Om du gör det kommer också förlänga batteriets livslängd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124746.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.