Insprutare Underhåll

Att ha en väl fungerande bränslesystemet hjälper till att hålla bilen i trim. Smutsigt bränsle injektorer kan orsaka många problem, bland annat en mager bränsleblandning, misständningar, en ojämn tomgång, högre koldioxidutsläpp och dålig gas körsträcka. Rengöring bränsleinjektorer är en relativt enkel process. Upprätthålla rena Insprutare

För att hålla din motor i trim och dina bränsleinsprutningar fria från hinder, finns det några enkla saker du kan göra. Först, använd inte billig no-name gas. Billig gas vanligtvis inte har samma mängd tvättmedel som dess namn motsvarigheter. Dessa tvättmedel hjälper till att rensa ditt bränslesystem och är oftast väl värt extra några cent per gallon.

Även ersätta din bränslefiltret vid rekommenderade tillverkaren intervaller också. Detta kan bidra till att eliminera föroreningar som kan gunk upp dina injektorer. Lägga eftermarknaden bränsle-injektor renare till din bensintank inte ont heller. Företag som Lucas Oil och STP erbjuder billiga tillsatser som bidrar till att upprätthålla ett rent bränslesystem. Addera Rengöring Insprutningsmunstycken i Engine
p Om dina spridare gör blir smutsiga nog att påverka resultatet för din motor, det finns sätt att rensa ut dem, såsom att lämna dem i motorn. För att rengöra dina bilar bränsleinjektorer i motorn, lokalisera dem och omdirigera bränslesystemet så att det inte längre drar bränsle från tanken.

Koppla bränslepumpen eller krok upp ett U-rör som kommer att omdirigera gasen från bränslepumpen direkt tillbaka till tanken. Efter bortkoppling bränsleledningarna, koppla upp en trycksatt bränsle injektor rengöring kit direkt till bränslefördelningsröret. Ett sådant kit kan kosta upp till ett par hundra dollar. Bränslet-injektorn kit är ett trycksatt system som kommer att pumpa injektor renare direkt genom spridarna när motorn är igång. Efter rengöring av injektorer för cirka 10 till 15 minuter, bör det vara uppenbart om det fungerade.

Försiktig arbeta med bränslesystemet. Använd lämpliga skyddskläder, inklusive skyddsglasögon.
Rengöring Insprutningsmunstycken ur motorn
p Om rengöring injektorer medan de är i motorn inte rätta till dem, kan det vara nödvändigt att ta bort dem från motorn för att rengöra dem mer intensivt. Detta är en mycket mer arbetsintensiv process och kräver dyr utrustning. En bränsle-injektor rengöring maskin kan kosta tusentals dollar, och, beroende på bil, ta bort bränsleinsprutarna kan vara svårt. Det kan vara klokare att ta bilen till en bilmekaniker.

Även om du måste ta bilen till en mekaniker för att få spridarna bort från motorn och rengöras, kommer det nästan säkert att bli billigare än att köpa nytt injektorer. En fördel med att ha dina bränsleinjektorer rengöras i en specialiserad maskin är att du faktiskt kan se sprutbilden av injektorn, vilket gör att du kan se till att det fungerar korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124737.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.