Rättsmedel för Icy Car Windows

Hitta din vindrutan täckt med is när du är sen till jobbet, kan förstöra hela din dag. Även om du inte kan styra nycker Moder Natur, men kan du beväpna dig med några strategier som tar det lugnt på isen bort. Håll ditt kreditkort på en plånbok, där de hör hemma, i stället för att skrubba dem över vindrutan. Det finns andra, enklare metoder som kan göra avisning ett kick. Tekniker

hydrofoberingsmedel såsom Rain-X, eller Aquapel, fungerar bra för att förebygga isiga uppbyggd på bilrutor. Samma ingredienser i dessa produkter som stöter bort regn, kommer att hindra is från att fastna på vindrutan. Att göra detta kommer inte smälta isen borta, men gör att du kan borsta bort det lätt.

För en hemmagjord lösning, tillsätt lika mycket vatten och vinäger till en sprayflaska, och gäller för fönstren. Denna blandning smälter isen snabbt. Om ingen ättika kan hittas, ersätta denna ingrediens med samma mängd tvättsprit för en liknande effekt. Antingen blandning kommer inte bara att smälta isen, men kommer också att hjälpa till att hålla isen från att åter fästa på vindrutan.

Ett av de enklaste sätten att hålla is från att ansamlas, är att lägga någon typ av sköld över fönstret som du går in för natten. Samma skärm som är placerad mot den inre fönstret för att blockera solljus på sommaren, kan ställas in över hela framsidan för vintern skydd. Ta fästen på ändarna, och stäng dem i dörrarna, för att skapa en tät barriär mot elementen.

Undvik att träffa glaset med varmt vatten, så den plötsliga temperaturförändringar kommer knäcka glaset. Likaså bör du inte använda din bil är värmaren mot glaset. Detta kan ge liknande effekter.
P Om snön har nyligen fallit, och du ser en uppbyggd på din bil, tar en stund att gå ut och slå bort det. Snön kan frysa fast under natten, och bli en massa problem nästa dag. Bättre att ta hand om det innan det händer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124668.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.