Hur man tar bort ett reservhjul

Vi normalt tänker på reservhjul som lagras i bakluckan på en bil. Men i fordon som inte har en stam, som stationsvagnar, pick-up lastbilar och stadsjeepar, måste de förvaras på en annan plats. Stationsvagnar oftast har reservhjul gömd i bagageutrymmet. I pick-up lastbilar och stadsjeepar, kan de reservhjul ofta hittas under den bakre delen av fordonet eller på bakdörren. Saker du behöver
Däck vev
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan. Lyft upp mattan i mitten av stammen. Du ser en slagdörr. Lås upp och öppna dörren. Du ser reservhjulet ligger där.
2

Skruva loss bulten pjäs som håller om spacer till däcket, med din hand. Avlägsna bulten bit och dra spacer upp och av. Lyft sedan reservhjulet upp och ut ur facket.
3

bort ett reservhjul placerad under en lastbil eller SUV genom att lokalisera veven Denna tunna, långa metallstycke kan ofta vara finns under huven eller bakom sätet.
4

Placera den raka änden av veven i kortplatsen på baksidan av fordonet nära baksidan registreringsskylt. Veva moturs för att sänka reservhjulet ner. När den når marken, skjut reservhjulet ut mot dig. Haka navet nyckel som är på en kabel från mitten av reservhjulet.
5

bort ett reservhjul som är monterat på baksidan av bakluckan av en SUV genom att dra bort däcket omslaget, om tillämpligt.
6

Lossa klacken som håller reservhjulet på plats med handen. Ta klacken och dra spacer bort. Dra sedan reservhjulet från fästet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124621.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.