Hur fixar Vindruta Chips

Åtgärda ett flisas vindrutan kan inte bara spara pengar, det kan rädda ditt liv. En vindruta chip kan spiderweb plötsligt och utan förvarning, vilket orsakar en fullständig obstruktion av vyn genom glaset. Du vill inte att det ska ske medan du kör. I de flesta stater, är det också olagligt att driva ett motorfordon om förarens sikt hindras av en flisas vindrutan. Lyckligtvis fastställande mindre marker (1 tum eller mindre i diameter) är ganska lätt och billigt. Jobbet tar mindre än en halvtimme. Reservdelar finns på alla Biltema. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
Rag
spruttyp vindrutan-reparationssats
Box skärverktyg
Visa fler instruktioner
1

Wipe området runt chip med fönsterputs och låt torka. Placera en trasa nedanför flisas området för att förhindra överskott reparationsmaterial från smetar glaset eller når kroppen färg.
2

Tryck ut hålet i häftskiva som kommer med reparations-kit och lossna pappret uppbackning. Center skivan över det område som ska repareras och tryck fast den på vindrutan med fliken på skivan pekar uppåt. Peel stöd av av den sida av skivan mot dig
3

och fäster plasten stöd stång, enligt kit instruktioner.
4

Ta sprutan locket och tryck på sprutan med spackel i den stång. Twist tills sprutan är på plats.
5

Dra tillbaka sprutans kolv, tryck ner för att skjuta reparationen kemikalien i flisas området. Upprepa störta processen tills sprutan är tom. Låt reparationen att sitta i minst en halvtimme i direkt solljus.
6

Drag sprutan och stång bort den självhäftande skivan. Ta ut skivan med ett rakblad eller mattkniv verktyg. Använd rakblad eller mattkniv för att skrapa bort överflödigt reparationsmaterial.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124555.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.