Hur till Öka bränsle körsträcka på husvagnar

Om du är en frekvent resenär i din RV, kommer du vill hitta sätt att öka ditt bränsle körsträcka. Eftersom den genomsnittliga RV genomsnitt 7 miles per gallon bränsle, kommer du vill hitta sätt att anpassa din bil och öka detta antal. Prova flera av följande tekniker för att göra din gas håller längre, speciellt om du planerar en längre resa. Instruktioner
1

Minska mängden vikt inne i din RV. Den genomsnittliga belastningen av RV förare är mellan 2.000 och 3.000 pounds. Bli av med så mycket överskott last som möjligt för att öka din RV: s gas körsträcka. Du kan också överväga att köra med halvfulla vattentankar för att minska vikten.
2

Kontrollera däcktrycket. För lågt däcktryck kan påverka bränsleeffektivitet din RV. Trycket bör vara helt uppblåst för att minska luftmotståndet när du bär tunga laster.
3

anpassa din körning hastigheter. Kör på motorvägen så ofta som möjligt för att undvika stop-and-go-körning. Du kommer att vilja hålla en hastighet av 50 till 60 miles per timme för att optimera effektiviteten RV bränsle. Använd farthållaren när du kan också öka bränsle körsträcka på husvagnar.
4

Undvik att sätta på luftkonditioneringen, om möjligt. Luftkonditioneringsapparater är kända för att skada körsträcka RV bränsle, särskilt eftersom enheten kommer att behöva arbeta hårt för att kyla hela hytten av RV.
5

Installera en vindavvisare. En vindavvisare kommer att styra vinden över toppen av RV att eliminera motstånd som skapas av luften vilket kan vara skadligt för bränsleeffektivitet.
6

Byt luftfiltret i din RV. Ett igensatt luftfilter kommer att göra din RV bränna mer bränsle än vad som är nödvändigt för att driva RV.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124517.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.