Hur man håller Möss ur bil

Möss älskar att bo i bilar och orsaka skador genom att tugga igenom elektrisk tråd och inredning klädsel. Möss tugga hål i klädsel och tak tyg. Den gnagare strimla huven isoleringsmaterial och platser för bomaterial. Möss kan utlösa förödelse i en bil som lagras i flera år. De kommer att flytta in i och skada en bil i några veckor, speciellt på hösten och tidig vinter. Möss bon täppa slangar, ventilationskanaler och luftrenare. När möss fastnar och dör i instrumentbrädan eller kanalsystem, genomsyrar lukten bilen i veckor. Saker du behöver
koppar eller stålnät
Bil schampo
Cat
Rat terrier
Snap-fällor
Walk-in fällor
Lim-fällor
Bait
Tändare eller tändstickor
betesstationer
Visa fler instruktioner
1

Mouse bevis ditt garage eller förråd genom att täta upp något hål, springa, spricka eller öppning av något slag mer än 1/4 tum över. Skär delar av koppar eller ståltrådsnät för att täcka öppningarna. Spika eller häfta nätet ordentligt. Inspektera hela byggnaden, inifrån och ut, från topp till botten. Som du kolla huset, tänk på att möss är goda klättrare och kan ange en byggnad under takfoten eller högre upp.
2

Eliminera alla källor av mat i bilen. Rengör insidan noggrant för att avlägsna alla spår av livsmedel som kommer att locka möss. Titta under och mellan sätena för bitar av snabbmat hamburgare, bröd eller pommes frites. Bli av med paket av ketchup och andra kryddor, kan mössen lukta på dem. Schampo spillt drycker och såser av mattor och klädsel. Håll bilen ren för att förhindra att locka möss genom sin skarpa luktsinne.
3

Rulla upp fönstren och stänga alla yttre ventiler på natten för att neka enkel åtkomst till nattliga möss. Parkera bilen borta från platser som frekventeras av möss, såsom högar av timmer eller ved. Skydda en bil i lager från skadedjur genom att låta en katt bor i byggnaden eller sova där på natten. Få en bra mouser, inte alla katter är bra på att fånga möss. Införa en råtta terrier som är känd för att jaga möss i byggnaden.
4

gillra fällor i och runt bilen för att fånga och döda möss som försöker leva där. Börja med standarden snap-fällan. Bete det med jordnötssmör eller bacon. Rosta betet med en tändsticka eller tändare för att förbättra sin arom. Byt till en walk-in typ fälla när mössen lär sig att ta betet utanför snap-fällan utan kvittning. Kontrollera fällorna dagligen och avyttra möss slaktkroppar omedelbart.
5

använda lim styrelser att fånga möss när de har lärt sig att undvika andra typer av fällor. Placera lim styrelser mot väggar och bakom objekten. Sätt dem där du ser spillning eller andra tecken på möss infestationer. Förgifta möss om de kvarstår. Placera kartonger eller paket av gnagare i avskilda, out-of-sight områden. Placera dem cirka 10 meter ifrån varandra. Använd en enda feed bete för att eliminera gnagare snabbt. Skydda barn och husdjur med barnsäkra betesstationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124509.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.