Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Toyota Sequoia

Om du har köpt en ny Toyota Sequoia eller upptäcker att du inte får den gas körsträcka du vill från din gamla Sequoia, då är det dags att vidta några åtgärder för att förbättra den. Det är bäst att spåra miles efter ett fill-up och sedan beräkna dem snarare än att förlita sig på färddatorn. Ibland hittar du att du får sämre körsträcka än datorn läser. Du måste också hålla samma körvanor när kontrollera om du har förbättrat gas körsträcka. Om du tog provet efter i-stadskörning, göra samma sak gång efter danande ändringarna. Saker du behöver
Air filterTire tryck gageTune upp
Visa fler instruktioner
1

Byt luftfiltret. Oavsett vilken typ av bil som du har, visar en Department of Energy Report som du ökar din gas körsträcka med ett rent luftfilter. Vissa människor känner att K & N filter är det bästa att köpa eftersom den fungerar annorlunda än normalt papper luftfilter. Detta filter är gjord för att hålla en livstid och är inte disponibel så den inte tar upp plats i deponier och du behöver inte byta ut det.
2

Pumpa dina däck på rätt sätt. När däcken har rätt mängd luft i dem, de ökar din körsträcka med tre procent enligt samma Department of Energy Report. Korrekt inflation hjälper denna tunga SUV glida över vägen.
3

Få en tune-up. När du får en tune-up, kommer du att märka att du får mer än en halv mil per gallon eller bättre körsträcka. Det beror på att det ökar du körsträcka cirka fyra procent. De flesta människor som äger denna SUV få cirka 14 till 15 MPG innan de får en melodi upp.
4

Stanna bilen om du måste sitta mer än två minuter. Edmunds.com testade ett fordon och fann att om de stänger av bilen istället för att låta den gå på tomgång och ökade sin körsträcka med så mycket som 19 procent. Om du fastnar på ett tåg passerar och det finns inget slut i sikte, stänga din Toyota Sequoia att öka din gas körsträcka.
5

Drive inom hastighetsgränsen. Du minskar din gas körsträcka med en procent för MPH över 55. Detta betyder inte att du ska köra långsammare än den övriga trafiken i en 65 mph hastighetsgräns. Det betyder att om du stannar hastighetsgränsen, snarare än de 5 miles över de flesta människor använder, kommer du att öka din körsträcka med ytterligare fem procent.
6

Undvik jackrabbit startar eller startar sköldpadda. En stadig ökning av gas är viktigt att komma till de högre växlarna, men golv det efter ett stopp brinner extra gas och sänker din körsträcka per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124458.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.