Förbättra Gas Mätarställning en Fiero

Förbättra gas körsträcka inte bara hjälper plånboken, det bidrar också livslängden på ditt fordon. Den Pontiac Fiero är inte annorlunda. Regelbundet underhåll av din Fiero hjälper till att hålla den i trim med ökad effektivitet. Att hålla ett par tips i åtanke, kan du öka framgångsrikt din Fiero s mpg. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din Fiero elektriska sensorer. Med hjälp av voltmeter kan du mäta elektriska sensorer som skickar information till bilens dator. Konsultera din instruktionsbok för att utföra noggranna och säkra avläsningar på din bil delar. Om dina sensorer kämpar för att skicka information eller skicka felaktiga mängder el som kan minska din bränsle prestanda. Kontrollera Resurser länken nedan för information om sensor underhåll.
2

Använd syntetisk motorolja och transmission. Dessa typer av smörjmedel har en lägre viskositet i motorn och kommer att bidra till att minska friktionen i Fiero delar i kallare väder. Detta gör att motorn och kolvarna att arbeta mindre hårt, öka bränsleeffektiviteten. Kontrollera Resurser bar för mer information om dessa smörjmedel. Addera 3

Undvik vinterdäck om det är möjligt. Vinterdäck ökar rullmotståndet ger dig en felaktig uppfattning om din faktiska bränsle körsträcka. Om du bor i ett område där vinterdäck är nödvändigt, kom ihåg att ta bort dessa så tidigt på våren som möjligt för att få exakta siffror bränsleförbrukningen. Vinterdäck för Fieros är generellt högre än vanliga däck.
4

Kontrollera slangar. Fiero s vakuumslangar tenderar att hårdna och spricka med tiden. Byta dessa delar ökar luftflödet och minskar motorns måste arbeta hårdare för att dra syre i systemet för accelerationen.
5

Drive ekonomiskt. Håll en låg vikt på fordonet och ta bort takräcken när den inte behövs. Följ skyltad hastighet som de är mest gynnsamt för en ökad gas körsträcka (30 till 50 mph). Bibehålla hastigheten med farthållare eftersom det ger en consisten bränsleflöde. Undvik tomgångskörning och värmer upp bilen. Detta drar onödigt bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124455.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.