Om Foggy Strålkastare

Foggy strålkastare kan skapa farliga körförhållanden. Kontrollera strålkastarna på din bil. Det kan vara möjligt att de bara behöver en snabb tvätt, men om fogginess verkar vara permanent, måste detta rättas till i en annan manner.There finns flera metoder för att fixa detta, allt från byte, till specialiserade produkter, till en specifik armbåge fett recept. Det beror helt på hur mycket tid, arbete och pengar fordonsägaren skulle välja att spendera, samt vilken metod som känns mest comfortable.Whatever val görs, tydliga strålkastare är en nödvändighet för säker körning. Lösningar
p Om ditt fordon är mindre än 30 år gammal, är det mycket troligt att dina strålkastare täcker är gjorda av plast. I det här fallet, det finns tre grundläggande sätt att lösa till en dimmig strålkastare fråga.

Den första är att helt enkelt byta ut strålkastarna. Det andra är att köpa en produkt som påstår att rensa dimman bort snabbt och effektivt utan större ansträngning och den tredje innehåller ett recept armbåge fett.
Byte

Byte är den mest kostsamma av alla tre alternativen. Det är emellertid en garanterad fix på problemet med dimmigt strålkastare. Den andra fördelen med detta val, vilket ofta är ett stort beslut faktor, är det faktum att fordonsägaren förbrukar inte mer energi än att köra sitt fordon till en reparatör. Kör in, vänta och köra ut. Det är en snabb och enkel process, men lite mer märkbar för plånbok.
Products

Köpa en produkt är billigare än att ha strålkastarna ersätts eller repareras av din mekaniker. En produkt kommer normalt kostar mindre än $ 30 och det finns många val specifikt formulerade för strålkastare dimma borttagning. Vid användning av dessa uteslutande, är endast produkten och en trasa rekommenderas. Det är tänkt att vara inget behov av ytterligare objekt att skrubba eller rengöra med. Enkelt att använda alla fabrikat av motorolja är också tänkt att fungera på samma sätt.
Elbow-Grease Metod

Andra metoder använder sandpapper. 1000 korn, 1500 grit, och 2000 grit rekommenderas i olika situationer. Sand strålkastarna med lägre grus och sedan en högre sandpapper när du använder ett rengöringsmedel. Använd sedan en polering trasa eller en handduk eller en trasa med en gnugga förening att polera strålkastare till en shine.
Betydelse

Foggy strålkastare är en mycket viktig säkerhetsfråga . Utan tydlig belysning vid körning i mörka förhållanden, kan scenarier som redan kan ge potentiell fara dramatiskt förvärrats med den minskade visionen orsakas av dimmigt strålkastarna. Det är absolut nödvändigt att ha så mycket varsel som möjligt när du kör på natten om det finns djur i vägen, diverse hinder, eller ens parkerade /avstannat fordon, i syfte att undvika dessa och förhindra en potentiellt dödlig olycka inträffar.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124431.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.