Felsökning av Styrsystem i en Plymouth Voyager

The Plymouth Voyager genomgick en lång odyssé från dess införande 1974. Det började produktionen som en tvilling i Dodge B-serien van, blev en minibuss på 1980-talet och sedan Chrysler rebadged det som Grand Voyager 2001. Du kan hålla din vintage Plymouth Voyager styrningen rakt med några felsökningstips. Saker du behöver
Mopar ATF +4 (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Lube dragstängerna och Styrlänkmekanism var 30.000 miles. Detta kommer att ge dig en möjlighet att kontrollera kopplingen för slitage och se till att de justeringar håller ordentligt.
2

Håll styrservoolja ren och fri från luft. Kontrollera nivån med motorn avstängd och lägga Mopar ATF +4 vid behov. Kontrollera bältet servostyrning för slirning och kolla efter läckor och lösa slanganslutningar.
3

Balans och rotera däcken var 7500 miles, byte av däck i par om du hittar slitage. Håll trycket ännu. Kontrollera din hjulinställning var 10.000 miles. Frontlyft, vätska och hjul ska vara de första punkterna på din felsökningslista bör du stöter på problem.
4

Kontrollera orsakerna till att dra genom att titta på dragstängerna och styrväxel. Om det löser inte problemet kolla dina bromsar för stickning bromsok, ojämnt slitage och hög värme.
5

felaktig styrning svårigheter genom att kontrollera effekten trycket servopump, letar efter läckor i servostyrning rack och kontrollera de fästen styrväxel för skador eller lek. Om ratten inte verkar styra bilen, bör du även kontrollera styrväxel och fästen men problemet kan också vara din strut lager eller ens dina kulleder.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124331.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.