Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Toyota Tacoma

Toyota Tacoma har varit en populär lastbil sedan sin debut 1995 och är fortfarande i produktion i två olika motoralternativ klasser. För alla Tacoma lastbilar, är flytande underhåll en enkel procedur att utföra hemma som kommer att förlänga livslängden på din lastbil. Styrservoolja särskilt bör alltid vara på lämplig nivå för att garantera din säkerhet när du kör. Saker du behöver
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Styrservoolja i din Toyota Tacoma varje halvår eller tidigare om du upplever problem med servostyrningen eller märker vätska från under huven. Du ska inte behöva lägga vätska snabbare än 60.000 miles, även om du använder bilen tungt. På en plan yta
2

Park din lastbil och tillåta minst en halvtimme för motorn svalna för att säkerställa en noggrann vätskenivån avläsning.
3

Lokalisera kraftbehållare Steering Fluid under huven på din Toyota Tacoma för alla fordon. För 5 VZ-FE motor, är reservoaren på passagerarsidan av bilen mot fronten på bilen, framför motorn. För 1 FZ-FE motor, är behållaren placerad på förarsidan av motorn i en framträdande position. Att styrservoolja läser mellan "Hot" och "Cold"
4

Check nivåer. Om nivån är låg, ta bort locket och gradvis lägga vätska, noga med att inte över fylla behållaren. Kontrollera instruktionsboken för godkänd styrservoolja. Dränera överflödig vätska genom att koppla slangen vid basen av behållaren.
5

Inspektera behållaren, slangar, klämmor och servostyrning pump för eventuella slitna områden eller avbrott i komponenterna. Byt ut eventuella otäta delar så snart som möjligt för att undvika varm vätska servostyrning läcker in din motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124273.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.