Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Mitsubishi 3000GT

Mitsubishi GTO, marknadsförs som 3000GT och såldes 1990 till 2001, även säljs i Amerika som Dodge Stealth 1991-1996, är en populär sport tourer känd för sin muskel bil styling. Om du vill utföra hem underhåll på din Mitsubishi 3000GT, flytande kontroller är ett bra ställe att börja och bör göras regelbundet på alla vätskor, inklusive servostyrning, transmission och bromsvätska. Saker du behöver
Styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera Styrservoolja i din Mitsubishi 3000GT var 15.000 miles samtidigt som du kontrollerar din transmission och bromsvätskor. Du kan kolla vätskor förr eller oftare om du upplever problem med styrningen eller misstänker en läcka.
2

Park din Mitsubishi 3000GT på en plan yta och tillåta minst en halvtimme för motorn svalna innan du kontrollerar din servostyrning och andra vätskenivåer. Varm vätska läser på en annan nivå än kall vätska och kan resultera i en felaktig läsning.
3

Lokalisera kraftbehållare steering fluid i maskinavdelningen. Behållaren ska vara tydligt märkta, med markeringar för låg nivå och högsta betyg nivå på utsidan av behållaren.
4

Ta bort locket och tillsätt Mitsubishi godkänd vätska om det behövs, men vara noga med att inte lägga vätska över den maximala nivån. Om du över fylla behållaren, dränera överflödig vätska genom att koppla slangen i botten av behållaren.
5

Inspektera omgivande slangar och klämmor för att se till att det inte finns några slitna eller lösa delar som måste bytas . Var medveten om att läckor som gör att heta servostyrning läcka in i motorn kan orsaka allvarliga skador på ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124271.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.