Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Saturn Ion

Saturn Ion ersatte Saturnus S-serien som nybörjar sedanmodell för 2003 för att 2007 och är ett populärt val för unga köpare. Drivrutiner köper på en budget kanske också vill spara pengar genom att utföra grundläggande underhåll och vätskenivån underhåll är ett bra ställe att börja. För alla Ion fordon, är makt-styrsystemet elektrisk och inte har vätska, men kan fortfarande upprätthållas med hjälp hemma kontroller och rutiner. Instruktioner
1

Var medveten om att din Saturn Ion fordonet inte har någon vätska i servostyrningen, som är elektroniskt bistås. Även om du inte kan kontrollera vätskenivån regelbundet, kan du räkna ut om det är ett problem du behöver felsöka genom att märka när servostyrningen går ut och tittar på "check engine" light.
2

Leta systemet servostyrningen i din Saturn Ion fordon. Du kommer att kunna komma åt makten-styrsystemet från förarsidan insidan av fordonet under ratten om det behövs.
3

Inspektera säkringarna servostyrning ovanpå batteriet under huven på din Saturn Ion. Konsultera din instruktionsbok för en exakt karta över säkringarna, men kolla för några säkringar som lossnat eller har slitna ledningar och behöver bytas ut.
4

Kontrollera att din servostyrning fortsätter att fungera efter större händelser som påverkar det elektriska systemet i din bil. Om du hoppar starta ett annat fordon eller måste hoppa igång själv, byt ut batteriet eller får problem med andra elektriska komponenter, kontrollera att servostyrningen fungerar innan du kör igen.
5

ta bilen till generalagenten att genomföra en dator diagnostik om du upplever problem med din servostyrning som inte är relaterade till de säkringar eller andra komponenter du kan komma själv.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124262.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.