Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Chrysler Town & Country

Chrysler Town & Country är en populär mini-van-modellen, och ledde mini-vans i många funktioner som förarsidan skjutdörr. Medan vissa tidigare år av Town & Country från 1990-talet har haft problem med tillförlitligheten, är de flesta av dessa problem i samband med automatisk växellåda, så servostyrning underhåll för samtliga Town & Country fordon förblir i huvudsak detsamma. Saker du behöver
Chrysler styrservoolja
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din Chrysler Town & Country servostyrning vätskenivåer var 22.500 miles eller tidigare om du märker några problem med ditt styrsystem eller se rött vätska läcker under din bil.
2

Park Your Town & Country på en plan yta och stäng av motorn innan du kontrollerar servostyrning vätskenivåer. Kontrollera alla vätskenivån på en sluttning kan artificiellt ändra vätskenivån och resultat i en felläsning av vätskenivåer. Addera 3

Lokalisera kraftbehållare styrningen vätska i märkta maskinavdelningen. Ta av locket på behållaren för att kontrollera vätskenivån, som bör vara högre än den låga nivån varumärket men inte överstiga den högsta nivån.
4

Lägg Chrysler vätska servostyrning som behövs. Om du lägger vätska till styrservoolja på en regelbunden basis, kontrollera att det inte finns några läckor i slangarna och att klämmorna är ordentligt fastsatt för att undvika vätska läcker.
5

Kontrollera din vätskebehållare samt slangar och kopplingar regelbundet för att se till att de är i takt och fri från avlagringar. Smutsiga, korroderad eller på annat slitna servostyrning komponenter kan resultera i problem med styrningen och bör rengöras eller bytas ut omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124245.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.