Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Chevy Camaro

Den Chevy Camaro lanserades 1966 som en "ponny bil," en prisvärd sportbil modelleras på Ford Mustang som gick igenom fyra produktionsanläggningar cykler fram till 2002, då Camaro tillverkning avslutades. Nya modeller kan bli verklighet, men om du planerar för en ny Camaro eller köra en befintlig modell, tänk på att generation skillnader kan påverka mindre underhåll detaljer. Saker du behöver
servostyrning vätska som är godkänd för användning med Camaro
Visa fler instruktioner
1

Park din Chevy Camaro på ett plant underlag och stäng av motorn innan du kontrollerar kraftstyrningsventilen vätskenivån. Om motorn är varm, vänta minst en halvtimme för att kallna.
2

Öppna huven och leta reda på styrservo vätskebehållare nära motorn. Beroende på bilens generation, kan den exakta platsen i förhållande till motorn variera, men reservoaren kommer att märkas "Power Steering Fluid." Addera 3

Ta av locket från styrservo vätskebehållare och kontrollera att nivån är högre än den låga nivån märket och inte överstiger den maximala fluid beloppet.
4

Refill servostyrning vätska med lämplig typ av vätska. Z28 modeller utrustade med prestanda paket kan ha en servostyrning vätska kylare, men om du inte har en power-steering fluid kylare du kanske vill ha en högre prisklasserna vätska med förbättrad hög temperatur viskositet.
5

Kontrollera behållaren och omgivande slangar och kopplingar för läckor i någon av servostyrningen delar, synliga som brott eller sprickor i slangar och kopplingar eller våta fläckar på slangarna eller det omgivande området.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124233.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.