Hur att behålla makten Nivåer Steering Fluid i en Chevy Impala

Den Chevy Impala är en av Chevrolets mest kända och äldsta modell sedaner. Introducerades i slutet av 1950-talet, fortfarande Impala en populär full-size bil och är fortfarande i produktion. Gör-det-själv-underhåll är relativt lätt på Impala på grund av dess stora spridning och tillverkning, speciellt flytande underhåll som olja, servostyrning vätska och andra vätskenivåer som du kan kolla under huven. Saker du behöver
Chevrolet godkänd servostyrning vätska
Visa fler instruktioner
1

vända bilen innan kontroll av styrservo vätskenivåer. Om motorn är varm, låt motorn svalna innan du kontrollerar styrservo vätska. Bilen på en plan yta innan du checkar servostyrning vätska eller vätska som finns under huven
2

Park , så har bilen parkerad på en sluttning konstlat kan ändra vätskenivåer och orsaka en misstolkas.
3

Kontrollera servostyrning vätskenivåer i din Chevy Impala gång var 20.000 miles, eller tidigare om du märker vätska från under huven eller har problem med din servostyrning.
4

Hitta kraftstyrningsventilen pumpbehållaren, placerad på passagerarsidan av fordonet. Behållaren ska vara på baksidan av motorn, bakom generatorn. Konsultera din instruktionsbok för en mer detaljerad karta över motorn.
5

Leta efter power-steering pump behållare på samma plats för alla Chevy Impala från 1996 till idag, men konsultera din instruktionsbok för mindre skillnader i tidigare bilmodeller.
6

Öppna locket på styrservo pumpbehållaren att kontrollera vätskenivån. Håll vätskenivån upprätthållas mellan den låga markeringen och den högsta vätskenivån, toppning av vätskan med Chevrolet-godkänd servostyrning vätska vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124230.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.