Hur vinterförbereder spolarvätska

Vintern är en farlig tid att vara ute och kör i en bil som inte har förberetts för de hårda villkor. I många delar av landet, temperaturen sjunka till nära eller under noll. Din förmåga att se är av yttersta vikt. Se till att du fylla på din spolarvätska med låg temperatur spolarvätska. Detta är speciellt konstruerade vätska kommer inte frysa vid låga temperaturer. Saker du behöver
Låg temperatur spolarvätska
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Spola din spolarvätskebehållaren med rent vatten. Innan den kalla vintern gör sitt framträdande, se till att din spolarvätska är redo för det. Den vätska som används på sommaren är i allmänhet antingen vanligt vatten eller en högre temperatur spolarvätska. Det är viktigt att spola all denna vätska ur systemet.
2

Fyll behållaren med låg temperatur spolarvätska när du har sköljt igenom vanligt vatten genom systemet och det finns ingen mer vätska eller vatten kvar i reservoaren eller systemet. Flushing vattnet genom systemet förhindrar inkapslade fickorna på högtemperaturfluiden. Som vatten fryser expanderar det och kunde brista slangar eller förseglade plastdetaljer. Den låga temperaturen spolarvätska är speciellt utformad för att inte frysa i extremt låga temperaturer.
3

Kör dispenser spolarvätska tills den nya vätskan har fyllt systemet. Fyllning alla delar av brickan systemet kommer att förhindra eventuella skador på dessa delar, bör temperaturen ta en plötslig vändning nedåt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124179.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.