Hur man kan förbättra MPG med Clean Insprutningsmunstycken

Elektronisk bränsleinsprutning (EFI) är relativt problemfri. Men gör det inte dem immuna mot potentiella problem. Den vanligaste frågan handlar om bränsle insättningar på injektor tips. Anledningen? När en motor är avstängd lite bränsle kvar i spridarna. Varma motorer orsakar bränsle att avdunsta, vilket kan lämna gummiliknande avlagringar som kan förändra en injektor ideal konisk sprutbild till en oregelbunden en, eller ens minska bränsle volymen till förbränningsrummen och orsaka körbarhet problem. Symtomen omfattar överdriven bränsleförbrukning samt motorstopp, tvekande, svårstartad, och förlust av makt. Saker du behöver
Bensin med detergenttillsatsmedel
Bränsleinsprutare renare
Bränslefilter
Visa fler instruktioner
Hur Ren Insprutningsmunstycken
1

Om du misstänker injektor problem, prova att köra din bil aggressivt under en längre period. Detta kan tyckas bakvända om du försöker att få bättre bränsleekonomi, men det kan ofta rengöra injektor insättningar och leda till bättre körsträcka på lång sikt.
2

Använd en bensin med tillsatser för att förhindra avlagringar och städa upp de som redan kan ha bildats. Om du misstänker att smutsiga injektorer orsakar problem, försök att fylla upp med ett annat märke av bensin från en större detaljhandelskedja. Det kan ta några fill-ups för att städa upp avlagringar innan du ser en skillnad.
3

Du kanske vill prova ett bränsle injektor renare säljs på bildelar butiker och bensinstationer, särskilt om du har för vana att köpa off-märke bensin som inte innehåller de detergenttillsatsmedel av de stora märkena. Detta kan bidra till att äldre fordon som har kört på icke-tvättmedel bensin under en lång tid.
4

Ta din bil till en bränsleinsprutning expert om de föregående stegen inte löser problemet. Tekniker kan använda en specialiserad maskin för att rengöra injektorer antingen på eller av motorn. I vissa fall injicerar kan behöva bytas ut.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124137.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.