Hur man byter en bil Fuse

Bil säkringar säkerhetsanordningar som skyddar ledningar och komponenter från svåra skador om en kortslutning eller överbelastning av strömstyrkan inträffar. Varje krets bär en viss strömstyrka, och säkringen kommer att bränna ut om att strömstyrkan överskrids. När en säkring brinner ut måste det ersättas med en säkring med samma amperetal. Saker du behöver
spetstång
Visa fler instruktioner
1

Köp reservsäkringar från någon butik som bär biltillbehör. Köp några olika storlekar för reservdelar. Vissa säkring paneler har särskilda uttag i dem för reservsäkring lagring.
2

Leta bilens säkring panel. De flesta säkring paneler är runt, på eller under instrumentpanelen på förarsidan. Andra platser inkluderar handskfacket eller under huven. Vissa bilar är har mer än en säkringsdosa. Om säkringen du söker är inte i första säkringsboxen du hittar, leta efter en andra rutan.
3

Använd tillverkaren som säkringen dra verktyg eller en tång nål näsa att förstå utbränd säkring på sidorna. Dra den rakt ut ur sockeln.
4

Skjut den nya säkringen i det tomma uttaget. Du kan använda verktyget säkringen pull eller nålen tång näsa för att göra detta om det är svårt att få fingrarna i gruppcentralen. Se till att den nya säkringen är samma amperetal som säkringen du tog bort.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124118.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.