Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man gör en bil skinande

med en glänsande bil kräver korrekt och regelbundet underhåll, tillsammans med viktiga biltvätt verktyg. Regelbundet tvättar bilen gynnar bilens utseende genom att ta bort smuts, insekter och rester från bilens utsida. Underlåtenhet att regelbundet tvätta en bil kan eventuellt orsaka förtidig oxidation till bilens yta. Korrekt användning av produkter biltvätt kan ge både nya och gamla bilar en skimrande glans. Saker du behöver
spruta attachmentGarden tvätta hoseQuality bil shampoo5-gallon plast bucketCold waterWash mittMicrofiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Bifoga en spruta bilaga till trädgårdsslangen och justera sprutan till en mild, lågt tryck inställning. Spraya toppen av bilen och arbeta ner till botten av bilen, tills bilen är ordentligt blöt.
2

Häll en kapsyl kvalitet biltvätt schampo i en 5-liters plasthink. Stora mängder schampo tar bort vaxet från bilens yta.
3

Fyll i plasthink med kallt vatten. Använd inte varmt vatten, eftersom varmt vatten kommer att mjuka upp vaxet på din bil.
4

Parkera bilen i skuggan. Placera handen på bilen, för att säkerställa bilens yta är tillräckligt kall för att tvättas. Om du kan bekvämt lägga handen på bilen, kan bilen tvättas.
5

Doppa en tvätta mitt i tvållösning. Gnid mitt över taket på bilen, i cirkulära rörelser.
6

Skölj toppen av bilen omedelbart med trädgårdsslangen. Fortsätt att städa resten av bilen, skura från toppen till botten av bilen.
7

Skölj varje avsnitt av bilen med trädgårdsslangen efter rengöring. Inspektera bilen för kvarvarande smuts och skräp, och fortsätt tvätta vid behov.
8

Lägg en microfiber handduk på toppen av bilen för att absorbera vattnet. Blot resten av bilen med microfiber handduk, flytta från toppen av bilen till botten. Bilen bör torkas omedelbart efter tvätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123765.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.