Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tvättar en husbil

Husbilar, husvagnar och femte hjul kan ge bekvämligheter i ett hem som du rullar genom landskapet eller koppla av i skogen. Men dessa hus på hjul kan samlas en hel del smuts på sina resor och det är viktigt att hålla fordonen så rena som möjligt för att bevara utseendet och öka livslängden på din rigg. Saker du behöver
trädgårdsslang med bra tryck eller en högtryckstvätt Flighter Long-handtag schampo borste eller tvätta mitt
tvättmedel som är säker för gelbeläggning
Bug bort renare
Tar Remover Review Wheel Cleaner Review Flera torkning handdukar
Stor hink
Soap vantar
Visa fler instruktioner
1

Flytta din husbil till en idealisk plats för rengöring. Tvätta en husbil tar plats, så se till att du har tillräckligt med utrymme för att flytta runt bilen. Hitta en nivå plats som inte kommer att skadas av vatten och tvål rinner ur husbilen.
2

Stäng alla fönster, solen lyser, och ventilerna på din coach för att förhindra att vatten läcker in i det inre . Addera 3

Öppna alla bärbara markiser för att rengöra dem och för att hindra vatten från att komma in mellan dem och orsakar röta.
4

Behandla utsidan före tvätt. Spraya bugg och tjära remover vid behov och täcka hjulen med däck renare. Besprutning dessa ytor tidigt att underlätta rengöringen senare i processen.
5

Skölj upp husbilen med klart vatten. Ta bort allt skräp, löv, stillastående vatten och smuts som har samlats. Spraya resten av husbil med vatten.
6

Tvätta den sida av husbil mot solen först innan det torkar. Fyll hinken med vatten, med användning av 02:58 kapsyler tvål per hink. Använd långa handtag borste eller tvätt mopp för att nå de högre platserna. Använd tvål vantar för däck fälgar, dörrhandtag och gränser längs husbil.
7

Torka sidan. Skölj din pensel och linda en ren torkning handduk runt borsten. Använd handduk och borste för att torka de högre upp delar av husbilen.
8

Upprepa processen på alla sidor. Beroende på storleken på din RV, tar hela processen vanligen två till tre timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123824.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.