Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Wire 2 12 volts batterier i Parallel

Det finns i huvudsak två olika och distinkta sätt att koppla 12 volts batterier. Ett sätt kallas kabeldragning i sekvens, och den andra sättet kallas kabeldragning parallellt. När batterierna är parallellkopplade det höjer den totala strömstyrka, vilket i princip innebär att det kommer att öka gångtid för den elektriska apparaten, men det håller spänningen exakt samma. Även om det finns andra användningsområden för 12 volt applikationer, är den vanligaste formen av 12 volts batteri användning i starta och upprätthålla de elektriska systemen i förbränningsmotorer. Saker du behöver
2-12 volts batterier
Wire - För fordonsindustrin stil batterier, minst 6 gauge tråd rekommenderas, med en lägre 4 och 2 gauge tråd föredragen
Batteri eller slangklämmor
Trådskalare
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ställ dina batterier tillsammans på ett bord eller golv, sätta ihop dem i en bakfram layout, precis som om de vore på en hylla i en butik display.
2

Skal kablarna från varje ände av dina kablar, ca 1/2 tum, med en kabelskalare. Om du använder färdiga kablar, gå till nästa steg.
3

Fäst en kabel mellan de positiva ledningar genom att säkra en metalltråd till posten med hjälp av en föredragen batteriklämma, men en slangklämma fungerar. Dra ner fästskruv med ett platt blad förare.
4

Clamp annan kabel mellan de negativa inlägg på exakt samma sätt som den positiva sidan kabeln fästes. Batteriet är nu parallellkopplade och kan anslutas till en 12 volts elektrisk apparat. Spänningen kommer att förbli densamma, men körtiden blir ungefär fördubblad om du har använt samma batterier amp timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123739.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.