Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Typerna av hyra Budget Truck Rabatter

Rabatter på Budget lastbilar finns på en regelbunden basis. De flesta rabatterna är fäst med regler, förordningar och vissa krav som måste uppfyllas. Rabatten du får kan vara betingat tillgänglighet, plats, och datum blackout. Kontrollera alltid med en Budget Truck Rental i ditt område för att se vad som finns tillgängligt. Läs alla villkor. Skattesatserna kan variera beroende på plats och tid på året. De sökande kommer fortfarande att ansvara för eventuella skatter, avgifter och tilläggsavgifter. Militära

Militär personal kan få en 20 procent rabatt på lastbil hyror om du kan ge dina beställningar representanter att granska. För att kvalificera dig måste du boka din bokning online på budgettruck.com. Din 20 procent rabatt kan tillämpas på din hyra tid samt körsträcka. Som en medlem av det militära, det finns personliga rabatter också. Addera AARP

Som en medlem av American Association of pensionärer (AARP), kan du få vissa rabatter från budgeten. Från söndag till torsdag, kan du få en 20 procent rabatt på din lastbil uthyrning. Rabatten är reducerad till 10 procent på fredagen och lördagen. Du kommer fortfarande att behöva betala en fysisk skada avstående av $ 10 per dag. För att kvalificera sig för rabatter, måste du göra din bokning genom att ringa (866) 470-7374 och nämner Budget Truck Rental kontonummer, vilket är 56000058459. Du kan också boka din bokning online på budgettruck.com /AARP.
Studenter

Högskolestudenter kan få en 10 procent rabatt för alla lokala drag och ökar rabatten till 15 procent för enkelriktade rörelser. Dessa rabatter gäller sju dagar i veckan. Ett sätt att få en rabatt är att ansöka online, men när du gör så att du måste ange TRUKU kampanjkoden. Du behöver en giltig studentlegitimation när plocka upp din lastbil.
Lärare /Utbildare
p Om du är en lärare eller en pedagog, har budgeten också rabatter. Du får en rabatt på 10 procent på lokala rörelser och det ökar till 15 procent för enkelriktade rörelser. Du kan få dessa rabatter sju dagar i veckan. När du ansöker på nätet, ange din kampanjkod, är som undervisa. Du måste tillhandahålla verifiering av ditt yrke när du hämtar bilen.
Typer

Pensionärer får 15 procent rabatt. Om bokningen görs på nätet, kommer de att behöva inkludera kampanjkoden SENIOR. Liknande rabatter finns för brand, polis, EMT och bar föreningens medlemmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100772.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.