Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

I-Town Moving Tips

En in-town flytten inte kommer att bli så komplicerat som att gå ut ur staden. Du reser en kort sträcka, flytten kommer att ta mindre tid, och din familj och vänner kan vara mer villiga att hjälpa till. Du har möjlighet att flytta långsamt över tiden istället för att behöva packa upp allt på en dag. Det finns några åtgärder du kan vidta för att hjälpa till att göra detta till en mycket smidig och effektiv övergång. Småningom

Eftersom du kommer bara att flytta till ett annat område i stan, flytta dina kläder och mindre föremål en liten bit i taget innan du flyttar ut helt. Gör en överenskommelse med din nya hyresvärd (eller med säljaren om du flyttar till ett nytt hem) att röra sig i en vecka innan ditt vardagsrum arrangemang på den gamla platsen har löpt ut. När du flyttar en liten bit i taget, kommer du också få en chans att gå igenom saker som du inte behöver och kasta dem.

Först flytta dina små möbler, extra TV-apparater och komponenter, stolar och avföring, böcker, lagrade kläder som du inte kommer att bära under den veckan, pappersarbete, små köksskåp och bord, en liten bit i taget. Flytta allt som kan passa i din bil eller van. Ta två eller tre turer per dag tills du är nere på bara din stora möbler. Du kan sedan hyra en liten, billigare flyttlass eller lastbil, eller be någon med en pickup för att hjälpa dig att flytta de större objekt, ett par åt gången, den sista dagen.
Mobilisera Hjälp

Gör det enkelt för dina familjemedlemmar och vänner som bor i samma stad för att hjälpa dig att flytta. Tänk alla sina scheman och be om hjälp vid en viss tid på dagen. Till exempel, om din vän får ledigt arbete hos 5 PM, be honom att komma över på 8 efter att ha tagit en tupplur för att hjälpa dig att packa. Om du har en familjemedlem som är en nattuggla, be honom att komma över mitt i natten för att hjälpa dig transportera saker till den nya platsen. Erbjud dig att laga middag eller gå ut för en drink i stan efteråt som ett tack för hjälpen.
Money Saving Tips

Du kan spara pengar om boxar under en in-town drag. Bara hålla med samma lådor som du går fram och tillbaka på små resor till ditt nya hus. Bestäm vilket hus du kommer att leva i under övergångsperioden. Håll din el och kabel på i just det en plats. Flytta dina saker till den nya platsen under dagtid om möjligt så att du inte behöver artificiellt ljus på den plats som inte har elektricitet ännu. Ta med en batteridriven lampa och en radio för underhållning för hemmet som inte har elektricitet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100773.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.