Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man förhandla en Biluthyrning

När du behöver hyra en bil, kom ihåg att folket bakom disken inte är avsedda för kundservice så mycket som de är avsedda för siffror. Enligt en hyrbil företag insider intervjuas på elliot.org är läge chefer bedöms efter mängden deg sina individuella grenar ta in, och medarbetarna har en säljare mentalitet. Med viss kunskap om vad som händer bakom kulisserna på hyrbil företag, kommer du att kunna närma sig försäljningsdisk med förtroende och säkra bästa möjliga affär. Instruktioner
Gör din hemläxa och Play Hardball
1

Innan du närmar räknaren hyra, råder streetdirectory.com att du skriver ned vad du vill. Du hittar det lättare att förhandla om ditt pris om du vet vad bilmärke och modell du letar efter, och viktigast av allt, vilket pris du är villig att betala.
2 p Om du har din egen bil försäkring, ring din bil försäkring i förväg och fråga om de täcker dig när du kör en hyrbil. Uthyrningsfirmor kommer att försöka sälja dig försäkring och uppgraderingar försäkring. Att veta vad du har innan du pratar med en agent kommer att hålla dig från att betala för täckning som du inte behöver. Addera 3

Ring eller besök webbplatsen för hyrbil i ditt val och göra flera reservationer. Reservera en mindre, billigare bil samt en trevligare märke och modell som du verkligen skulle vilja hyra. Gå till biluthyraren att plocka upp din billigare bokning, och be rep hur mycket du måste betala för att uppgradera till önskad modell. Om de citerar du en hastighet mindre än din bokning, ta affären. Annars, dra ut din andra bokning, och bolaget kommer att behöva för att hedra det lägre priset.
4

Dra ut några kort eller medlemskap som kan tjäna dig en extra rabatt. Tänk AAA medlemskap, bevis på värnplikt, och studiekort.
5

Tänk på att uppgradera priserna är helt godtyckliga. Även om säljaren citerar du en uppgradering pris som är mindre än din online-bokning, försöka förhandla. Med uthållighet, kanske du kan slå ner priset ytterligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100780.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.