Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man undviker att bli lurade när du hyr en bil

Så din bil är i butiken och du behöver hyra en bil, men vill undvika att bli lurade och känner utnyttjat när du hyr en bil? Vet du vad du ska leta efter när du hyr en bil? Saker du behöver
Internet
Tålamod
Kreditkort order
Arbeta mekaniker
Visa fler instruktioner
1

gå på Internet och använda din sökmotor för önskemål ser upp biluthyrning. Glöm inte att gå till välrenommerade webbplatser som din brandvägg eller spyware godkänner för dig att visa. Kontrollera med Better Business Bureau för att ta reda på hur ansedda företaget är. Tidskrävande men värt det.
2

Forskning de olika erbjudanden som finns. Finns det särskilda erbjudanden för bokning på nätet? Finns det en månad eller vecka speciell? Vad sägs om en näringsidkare speciell? Week end speciell? Sommar eller semester speciell?

Har du speciella behov som du är rökare? Be om en rökare vänliga bil. (Inte alltför vanligt längre).
P Om du röker och anläggningen har inte röka bilar är det viktigt att du inte smyga en rök i en icke rökare bil. Vissa människor har allergier mot cigarettrök och att de tar betalt för att ha bilen städas och detaljerat. (Detta nämns i ditt avtal - läs det finstilta) Addera 3

Förutom de specialerbjudanden som anges vara säker när du kontaktar biluthyrning företag att de är medvetna om din bil är på mekanik och du har en kopia av arbetsordern så att du skulle vilja den reducerade skattesatsen.

Många människor vet inte detta, men nästan 95% av hyrbilar har specialerbjudanden när din bil repareras.

4

Låt inte husdjur inuti en hyrbil som vissa människor har allergier mot husdjur och de tar betalt för att ha bilen städas och detaljerat. (Detta nämns i ditt avtal - läs det finstilta)
5

Var noga med att läsa ditt kontrakt i detalj, inklusive det finstilta för att undvika missförstånd, en gång tecknade du kommer att vara ansvarig och ett missförstånd kommer inte att erkännas. De kommer bara att säga att du skrev på kontraktet som tydligt (i 2pt font de inte nämner) anger ditt avtal så det är viktigt att du läser detta kontrakt och vet vad du samtycker till.
6

Ok nu när du läst och godkänt villkoren i ditt avtal genom att underteckna att du kommer att behöva använda en större kreditkort med mer än $ 500 att hyra din bil. De flesta platser accepterar kreditkort endast och detta beror på att de kommer att sätta ett visst belopp "på is" på ditt konto. Ta reda på exakt hur mycket de kommer att frysa eller parkeras. Omfattar detta hyran eller är det utöver den hyrbil avgiften? Ställ frågor ...
7 p Om du ska använda den automatiska för mer än bara lokal körning, ta reda på om det finns en mil ersättning. Detta innebär att om du går över en viss mängd miles vad kommer avgiften att bli? Om du vet att du kommer att lägga mer än genomsnittet körsträcka på auto fråga om de har ett särskilt paket för att tillgodose din körning behov.
8

Call ditt företag bilförsäkring och be dem om en hyrbil är ingår i din plan. Vissa försäkringsbolag och politik kommer att förse dig med en hyrbil, eftersom detta kan ingå i din plan. Vissa åtgärder kommer att ersätta dig.

Också be ditt försäkringsbolag om du omfattas när du hyr en bil? Hur är det med hyrbil? Om så är fallet .. vad är dollarn utsläppsrätter? Kommer du att kräva ytterligare försäkringar som erbjuds av hyrbil agent? Fråga om du måste ge en kopia av din utfärdat tillståndet körkort tillsammans med din nuvarande giltig försäkring kort och registrering till biluthyrning plats. Ditt försäkringsbolag är glada att hjälpa dig och är mycket kunniga om detta ämne. Du betalar för deras tjänster, utnyttja dem.
9

Nu när du skrev på kontraktet och täckte alla ovanstående steg du måste gå utanför med en hyrbil agent och fysiskt titta på bilen och skylten som den faktiska situationen bilen ta i. att deras uppmärksamhet varenda ding, repa, buckla, skrapa eller ofullkomlighet som du ser både insidan och utsidan av bilen. Oroa dig inte om att verka futtiga, när bilen återlämnas de kommer att granska denna bil och kan /kommer att debitera ditt kreditkort för något märke på bilen som du inte skriva på innan de lämnar partiet. Inte minimerar inte ens den minsta repa eller fläck i klädseln om du inte vill betala för kropp arbete och målning för en bil du återvänder!
10

Med priset på gaspriserna nästan $ 5 per gallon det är viktigt att du noterar mängden gas i bilen har i det innan du lämnar partiet. Du kommer att ansvara för varje enskild gallon och måste återvända den fylld exakt eller mer än du började annars kommer de att ladda din bil ca $ 8 -. $ 10 per gallon
11

Hur mycket utrymme kommer du verkligen behöver ? Mindre bilar är billigare och mer ekonomiskt där som stadsjeepar och lastbilar skulle bli dyrare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100763.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.