Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hyrbil förordningar CFR

Den politik vid varje hyrbil plats varierar, men koderna of Federal Regulations har allmänna regler, t.ex. åldersgränser som måste följas av hyrbil företag. Innan en hyrbil kan hyras ut till en individ, måste hon underteckna hyrbil avtalet, som juridiskt binder henne till alla de villkor som anges i avtalet. Om hyresgästen bryter mot någon av dessa termer, kan hyra bil företaget åtala hyresgästen för eventuella skador, förluster eller andra kränkningar som förekommer. Diskriminering förordningar

federala lagstiftning förbjuder en hyrbil plats att diskriminera sina hyresgäster. Så länge som hyresgäster uppfyller kraven, såsom juridisk hyra ålder, godkänt kreditkort giltigt körkort och försäkring, är det hyresgästen rätt att hyra en bil från hyrbil företag. En hyrbil plats kan inte vägra att hyra en bil till en person på grund av kön, ras, nationalitet, religion eller någon annan personlig egenskap. Hyra plats får inte vägra en hyra på grund av en motvilja för en person. Detta är olagligt.

Hyrbil lägen har rätt att köra en kreditupplysning på hyresgäster som använder ett betalkort som en form av betalning. Emellertid måste kreditkontroll antingen göras slumpmässigt, eller göras hela tiden. Det anses diskriminering att köra en kreditupplysning på en viss person, är ras-grupp eller kön.
Åldersgränser

Eftersom en hyrbil avtal ett juridiskt bindande avtal, ingen individ under 18 år kan lagligen ingå ett avtal eller hyrbil avtal. Hyrbil platser måste säkerställa att hyresgäster uppfyller den lagstadgade hyra ålder för att hyra en bil. Vissa hyrbil platser hyr inte till personer under 21 år eller 25, och det är lagligt. Det är upp till avgöras av den hyrbil plats att välja sina ålderskrav åldersgränserna, så länge åldern är över 18.
P Om hyresgästen är militär personal, vissa hyrbil platser göra undantag till minsta ålderskravet. Till exempel, om åldern för att hyra en bil är 25, och den militära personalen är 21, kan den hyrbil platsen göra ett undantag och hyra bilen till tjänsten ledamot så länge bilen används för affärsändamål.
Addera Försäkringar

Alla hyresgäster måste ha någon typ av bilförsäkring för att hyra en bil. Hyresmannen har olika alternativ, som att använda sin egen bil försäkring för att täcka honom medan han kör det hyrda fordonet. Om hyresgästen inte har giltig bilförsäkring som täcker en hyrbil, kan hyresgästen köpa bilförsäkring från hyrbil företaget, om alternativet är tillgängligt.

Några stora kreditkortsföretag erbjuder bilförsäkring till sitt konto innehavare. Dock är den försäkring köps med hyrbil agenten endast giltigt för de förare som anges i hyrbil avtalet. Likaså om en hyresgäst använder ett kreditkortsnummer eller hans egen personliga bilförsäkring, är endast de kontoinnehavare och förare på försäkringen täckte att köra den hyrda bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100775.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.