Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Återställa en 1956 Chevy Belair

Mid-1950 Chevrolet har länge varit samlarutrustning. Med den stora fenor 1957 version vägen och de 1955 och 1956 Bel-Air-modeller ökar i popularitet som tiden går. Kompletta restaureringar innebär att gå igenom din bil med en fintandad kam och återställa eller byta ut varje del tills bilen är i perfekt skick och så nära perfekt som möjligt estetiskt. Instruktioner
1

Hitta en 1956 Chevy Belair för återställning genom att söka bland online veteranbil försäljningsställen, klassiska bilhandlare eller oberoende ägare. Köp en 1956 Chevrolet Belair verkstadshandbok från en online-återförsäljare. Butiken handbok ger dig instruktioner för de flesta reparationer och installationer samt illustrationer och sprängskiss diagram av alla större system och komponenter. Dessa kan alla vara ovärderliga tillgångar när du återställer ett fordon.
2

Inspektera fordonets ram för rost eller skador som uppstått under tiden. Om ramen är rak, är det oftast salvageable även om det kan kräva lite slipning, rekonditionering eller svetsning för att återställa den till fullo. Passa på att inspektera fjädrar, axlar och fjädringskomponenter. Byt ut de delar som är bortom reparation samtidigt gör allt för att behålla de ursprungliga delarna i servicen.
3

Inspektera ditt fordon för salvageable delar och eliminera allt som inte är användbar. Du ska få en god uppfattning om var man ska börja och hur mycket arbete som kommer att krävas från detta steg. Börja din restaurering med bilens mekaniska system. Börja med motorn och fortsätter till transmission och drivlina, bromsar, styrning och klimatanläggning (i förekommande fall), och slutligen det elektriska systemet. Beställ delar till din mekanisk återställning från en specialiserad online-delar återförsäljare.
4

Inspektera kroppen för rost och bucklor. Reparera eventuella bucklor med en buckla reparation hammare och eller Bondo. Se till att ta bort alla rostfläckar var du hittar dem för att förhindra framtida problem. Inspektera krom runt bilen för bucklor, skador och gropfrätning. Även skadade krom kan ofta återställas av proffs som kommer att räta några böjar och tillämpa ett nytt skikt av krom. Kontrollera alla fönsterglas och ersätta någon som är sprucken eller anfrätt.
5

Slå er uppmärksamhet på insidan av bilen. Med mekaniken i bra form och kroppen helt återställd, är det dags att fokusera på klädseln och smärre detaljer som streck och ringer. Eftermarknaden delar är bra för det inre och är lätt tillgängliga från online veteranbil delar lager. Klädsel kan replikeras i ursprunglig stil eller skräddarsydd för att passa med någon professionell tapetserare. Med den avslutade interiören allt som är kvar att göra är att måla bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93768.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.