Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man installerar en handbok för 350 Chevy

Även en automatisk växellåda kan vara en ovärderlig möjlighet för fordon som bedriver långa pendlar, det finns inget som en manuell växellåda för att ge en känsla racerbil. Det är en enkel process att byta ut en automatisk transmission för en manuell växellåda i de flesta 350-drivna fordon. Allt som swappen behöver är rätt verktyg, en väl genomtänkt plan, och en grundläggande förtrogenhet med elementära metallbearbetning. Vissa märken och modeller, men kan kräva unika överväganden, så konsultera en guide specifikt för detta märke eller modell innan någon tillverkning. Saker du behöver
Ordet jack
Mekaniska pallbockar
Ny, längre drivaxel
Standard Hylsnyckelsats w /spärr
Koppling och flexplåt
Manuell växellåda
Tail bostäder montering för manuell växellåda
U-joint kontakter
Bellhousing
växellådslyft
Visa fler instruktioner
Förberedelser
1

lyfta fordonet med domkraft , och fäst den med domkraften. Ta bort befintlig drivaxel genom att koppla U-fogar på både in-och slutar utgång. Kassera drivaxeln. För de flesta applikationer där en 350 motor används, är den manuella växellådan kortare än ett lager automatisk växellåda, som kräver en längre drivaxel.
2

Koppla gasspjället montering, hastighetsmätaren kabeln och shifter koppling från den automatiska växellådan.
3

Placera växellådsdomkraft under flytande pan av transmissionen och säkra lyftaggregatet precis nedanför det.
4

Lossa bultar runt bellhousing och ta bort överföringen.
5

Skär i brädan av fordonet för att ge utrymme för manuell shifter.
Installation
6

Montera kopplingen och flexplåten montering, och kör kopplingen till en ny mixtra i förarhytten. Fäst kopplingen, sedan flexplåten, till den utgående axeln av svänghjulet.
7

Fäst nya bellhousing över kopplingen och flexplåten och bult på plats på baksidan av den 350 motorblocket. Fäst kopplingen kopplingen till sidan av bellhousing.
8

Lyft manuell växellåda på plats med växellådsdomkraft, och fäst det på baksidan av bellhousing. Montera shifter koppling och placera den inne i förarhytten på fordonet.
9

Installera längre drivaxel, och fäst de U-joint connecters att säkra den mellan svansen hölje av transmissionen och ingången axel bakre differential.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93475.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.