Hur du ändrar en bils registreringsnummer

När du fästa en registreringsskylt på bilen, blir det en del av din samling av personuppgifter. Många förare är inte besväras av att ha en slumpmässig platta uppdrag, men om du är, anpassade plattor är en av dina alternativ. Kanske är det inte en viss platta som du vill, men endast ett uppskov från några olyckliga bokstavskombination eller anonymitet om någon har hittat dig genom att leta upp dina tidigare plattor. Oavsett anledning kan ett nytt registreringsnummer få dig tillbaka på vägen. Saker du behöver
Application
Skruvmejsel
Registreringsskylt (ar) Arkivfoto ID
förarintyg licens
titel
Tillfällig skylt
Visa mer Instruktioner
1

Gå till din statens DMV hemsida för att boka tid hos den lokala DMV. I vissa stater är det möjligt att fylla ut ersättningen licens online skivform eller begäran ett per telefon.
2

Skriva ut en registreringsskylt ersättare ansökan och fyll i det innan ditt besök. Om du ansöker om en specialitet platta, sök efter önskad sekvens av bokstäver och siffror i DMV: s online-databas för att vara säker på att din kombination är tillgänglig. Addera 3

Drive till DMV och skruva ditt registreringsskyltar --- fram och bak, om du har både --- från din bil.
4

Ta ersättningsblanketten till DMV möte och presentera den tillsammans med ditt tillstånd utfärdat foto- ID eller körkort och dina gamla plattor.
5

Ge ditt certifikat av titeln för att bevisa att du äger bilen om din nuvarande adress är inte samma som den på ditt körkort.

6

betalar den ersättning för dina nya plattor.
7

Fäst tillfälligt plattan, oftast en bit papper, som utfärdats av DMV till ditt fönster enligt instruktioner från DMV anställda till bilens nya registreringsskylt anländer med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92825.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.