Så se upp tallrikar Automobile License

Det finns många hemsidor på nätet där du kan spåra siffror registreringsskylt. Dessa platser tar ofta en avgift och ger ingen garanti för att informationen är korrekt eller aktuell. En annan nackdel med dessa webbplatser är att du inte är skyddad om du är dömd för att få denna information utan rättsliga resonemang. Den Drivers Privacy Protection Act (DPPA) ger vissa skäl till varför en person är tillåtet att forska ett förarens registreringsnumret. Till exempel kan arbetsgivare behöva kontrollera informationen eller ett försäkringsbolag kan behöva hämta information om ansvarsfrågor skäl. Det finns sätt att få denna information och skydda dig lagligt. Instruktioner
1

recension Drivers Privacy Protection Act (DPPA). Om din anledning för att leta upp en bil registreringsnumret är i överensstämmelse med lagen, kontakta lämpliga myndigheter som lagligen kommer att leverera information till dig.
2

Besök avdelningen statliga polisen i delstaten körkortet plattan. Om din anledning är kriminella eller olyckor relaterade, är detta det bästa stället att få din information. Polisstationen kan kräva att du göra en polisanmälan. Fråga om förfarandet. När en rapport har lämnats in, kan polisen ge dig denna information samma dag, inte genom en undersökning krävs.
3

Kontakta Department of Motor Vehicle (DMV) i staten av den utfärdade licensen plattan. Alla andra förfrågningar angående registreringsskylt look-ups bör riktas till DMV. De kommer att ha information om alla registrerade fordon inom staten.
4

Fyll i ett formulär. Observera att vissa stater kräver underskrift av en representant som kan verifiera ditt juridiska resonemang, till exempel, ett Försäkringskassan eller en advokat.
5

betala fastställda avgifter. Kontrollera med DMV om aktuell prislista. Delstaten Maryland, som av 2010, avgifter $ 8 för denna information. Avgifterna kommer att variera med staten.
6

Få numret registreringsskylten. Om din ansökan godkänns, kommer DMV förse dig med den information samma dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92787.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.