Så här kontrollerar fordonens nummer

Köra en kontroll på någons bil registreringsnummer kan vara olagligt om du inte har legitima skäl. Förarens Privacy Protection Act (DPPA) anges de särskilda skälen till att en sökning kan tillåtas, inklusive: om du är offer för en hit-and-run eller behöver för att kontrollera uppgifter om anställning eller försäkring ändamål. Du bör se över denna handling innan du försöker utföra en sökning. Om dina skäl är inte i överensstämmelse med lagen, kommer du inte att kunna lagligt köra en check på ett fordon registreringsnummer. Saker du behöver
plåtform
av betalning
Visa fler instruktioner
1

Ring avdelningen statspolisen där fordonet är registrerat. Om dina skäl för att köra en kontroll innebär ett brott eller en olycka, kommer du vara tvungen att fylla i en polisanmälan. Beroende på vilken typ av brott, kan polisen välja att förse dig med den information från kontrollen eller vidta rättsliga åtgärder och ge dig råd att anlita en advokat.
2

Kontakta Department of Motor Vehicles ( DMV) i den stat där fordonet är registrerat. Den DMV kommer att ha register på alla platta nummer i det tillståndet.
3

Fyll i ett formulär. Många stater har dessa blanketter på nätet. Om inte, begära en blankett från DMV. Läs anvisningarna. Formuläret kan kräva underskrift av ett företag eller statlig tjänsteman. Denna signatur är att kontrollera den rättsliga grund som du behöver den begärda informationen.
4

Betala lämplig avgift. Den DMV kommer ut en avgift för att utföra sökningen. Mängden av avgiften varierar från stat till stat.
5

Skaffa fakta. Om DMV känner att din ansökan följer lagen, kommer den att köra en check och släppa resultatet till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92786.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.