Så här visar Plates Collectible License

De flesta stater i USA har gått igenom en mängd olika utföranden registreringsskylt under åren. Även äldre konstruktioner inte längre anses laglig identifiering för din bil, kan du hålla plattorna som samlarobjekt. Du kan också visa plattan samlarobjekt licens så att andra människor kan se dina historiska identifieringsetiketten. I vissa stater, kan du faktiskt kunna visa registreringsskylten på din bil. Saker du behöver
Collectible registreringsskylt
Skruvar
Drill
licens plattan täcka
Visa mer Instruktioner
1

Kontakta din lokala DMV och se vad de lokala lagarna är på visning tallrikar samlarobjekt licens. Vissa stater och län har lagar mot ytterligare plattor på din bil, och vissa områden kan faktiskt kräver att du har din tallrik statlig licens på både fram och bak på bilen.
2

Placera samlarobjekt registreringsskylt på en registreringsskylt lock. Dessa är bara gränser som går runt registreringsskylten och skydda hörnen från böjning. Du kan köpa en av dessa från butiker, eller så kan du beställa dem på nätet.
3

Skruva fast plattan samlarvärde licens på framsidan av din bil med två skruvar. De flesta fordon har ett utrymme på framsidan av bilen för registreringsskyltar ska införas, detta sätt kan du inte hamnar slet upp den främre stötfångaren på bilen.
4 p Om du inte får att ha alternativa plattan på din bil, placera plattan samlarobjekt licens på din mantel eller bokhylla hemma. Även om det inte är på din bil för dig att visa upp, kommer det att stanna säkert från väder och vind medan dess insida.
5

Fäst registreringsskylten på en vägg i ditt kontor eller garage. Detta kan lätt göras med en borr och två skruvar. Detta sätt kan du fortfarande visa plattan samlarobjekt licens, plus att du kan hålla den med din bil i garaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92773.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.