Hur får New York License Plate

I New York, har bara den New York State Department of Motor Vehicles (DMV) befogenhet att utfärda fordon plattor till fordonets innehavare. Registranter kan plocka upp vanliga plattor på ett motorfordon kontor eller genom bilhandlare som sålde dem på fordonet. De sökande måste fylla i flera former och ge konkreta handlingar för att få registreringsskyltar för deras fordon. Den DMV kommer att utfärda en platta först efter en sökande betalar alla skatter och föreskrivna avgifter och kan styrka sin identitet. Saker du behöver
ägarbevis
Bevis på NYS omsättningsskatt betalning, befrielse eller inköpspriset
Bevis på NYS bil ansvarsförsäkring
Form MV-82, Fordonsregistrering /Titel Application
Bevis på identitet och födelsedatum
omsättningsskatt och betalning av avgift
Visa fler instruktioner
1

Bevisa till DMV att du äger bilen. Producera Tillverkarens Certificate of Origin (MCO "eller tillverkarens deklaration om Origin (MSO) och dealern Bill of Sale, formulär MV-50 för ett nytt fordon köpts från en återförsäljare. Producera en titel som undertecknats av den tidigare ägaren och formulär MV -50 för att bevisa att du köpt ett begagnat fordon från en återförsäljare. Producera en titel intyg från någon stat, och ett köpebrev att bevisa att du har köpt en bil från en annan person.
2

Betala försäljningen skatt för fordonet och ge bevis på betalning till DMV.
3

försäkra fordonet och visa att du försäkrat fordon genom att tillhandahålla en New York State Kortförsäkringar Identification (FS-20 ).
4

Komplett formulär MV-82, Fordonsregistrering /Titel Ansökningsblankett enligt medföljande anvisningar.
5

styrka din identitet och födelsedatum enligt villkoren skisseras i blankett Bevis på identitet för registrering och avdelning, ID-82. DMV officiella hemsida varnar att "DMV ofta uppdaterar listan över godtagbara bevis på identitet och födelse." Läs formen och se till att du har bevis som krävs vid den tid du försöker registrera ditt fordon.
6

betala anmälningsavgiften. Första gången registranter betala moms, ett fordon skylt avgift eller registrering övergångssumman, en titel certifikat avgift, och fordonsskatter användning i vissa län. Kontrollera diagrammet för registreringsavgifter för personbilar, hitta vikten på fordonet och den motsvarande avgiften för en tvåårsperiod.
7

Gå till en DMV kontor och presentera dina dokument och former. Betala dina avgifter med kontanter, personlig check, kreditkort eller postanvisning.
8

DMV kommer att utfärda fordon plåtar till dig på den tiden. Fäst plattorna till bilen så fort som möjligt . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/license-plates/92772.html

Previous:
Next:

registreringsskyltar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.