Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur att designa din egen sportbil

Sportbil har unik design som spelar upp sin stil så snabba och glittriga bilar. Släta former och aerodynamiska design dominerar stilen flesta sportbilar. Designa din egen sportbil kan göras enkelt genom att dra dina idéer ur ett pappersark. Du är fri att experimentera med obegränsade designmöjligheter tills du hittar en design som verkligen talar till dig. Skapa själva designen helt enkelt kräver att du bryter bilen ner till enkla former som ni kan bygga lager av design och detaljer. Saker du behöver
Papper
Drafting penna
svart bläckpenna
Kneaded Eraser Review Prismacolor konstmarkörer
Visa fler instruktioner
1

Rita en stor rektangulär form som har krökt övre högra och vänstra hörn. Fäst en trapetsoid till toppen av sportbil att skapa framrutan. Denna form bör vara mindre vid toppen och bredare vid basen. Rita en lång, smal rektangel längst ned på framsidan av bilen för sport bilens grill. Lägg två rektanglar i vänster och höger hörn framför bilen för att skapa hjulen.
2

Tillsätt sidospeglar till utformningen av sportbil med två små rektanglar kommer utanför Nederst till vänster och höger hörn av främre fönstret. Lägg strålkastarna med två små rektanglar på vänster och höger sida av framsidan av bilen. Gör denna form härrör till en vinkel på insidan kanten. Rita ett "T" korsform innanför grillen på bilen. Lägg en cirkel åt vänster och höger sida av grillen.
3

Rita vindrutetorkarna på din sportbil design med två långa, tunna rektanglar längst ned i fönstret främre. Lägg logotypen på framsidan av bilen med en böjd rektangel strax ovanför en uppochnedvänd triangel. Du kan skapa ditt eget namn för bilen och placera den på den krökta rektangeln och skapa en logotyp inuti triangeln.
4

Bläck över alla dina penna linjer för att göra dem permanenta. Vänta 5 minuter och noggrant radera penna linjer. Steady sidan medan du raderar genom att sätta din vänstra hand i en "L"-form i hörnet av bilden. Detta kommer att förhindra att designen från vika eller skrynklas medan du raderar.
5

Color hela sportbil design med Prismacolor konstmarkörer. Dessa är samma typ av markörer som professionella designers använder för illustrationer bil koncept. Färg kroppen av sportbil ljusgrön Lägg mörkgrönt runt mitten sidan av huven på bilen och den korsform på grillen. Lägg mer mörkgrön till sidospeglar. Färg avsnitten runt "T" i grillen svart. Gör detta för däcken samt vindrutetorkare. Färg framrutan grå och använda gult för strålkastarna. Färga den böjda rektangeln för logotypen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91536.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.