Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man blir en bil Designer

Om du vill lära dig att bli en bil formgivare, behöver du mer än talang på att rita bilder. Bildesign är faktiskt en av de svåraste designen karriärer för att bryta sig in. Det finns många saker du behöver veta innan skolan för att bli en bil designer. Instruktioner
1

Ansök på mer än en bil skola som erbjuder entypsklasser. Besök skolorna i förväg och prata med elever i klasserna bildesign för att ta reda på exakt vad som kan läras där. Vissa skolor har nära till bilföretag och kommer att ta en stark riktning från dem, så besluta om detta passar med vad du vill.
2 p Det finns cirka 20 av dessa skolor rikstäckande och landa en plats i någon av dem kan vara svårt. Efter att ha bra betyg i matematik och naturvetenskap är ett stort plus. Har god 2-D ritning färdigheter, konst och klasser design i gymnasiet och goda betyg i matematik och fysik (för alla beräkningar som behövs i designen).
3

slutat skolan med en fyraårig examen i design är inte tillräckligt. Du bör också praktikant på en designstudio för verkliga erfarenheter. Gå igenom skolans kurator, professorer och arbetsförmedling avdelning för att hitta dessa studios.
4

Gör en portfölj av alla dina designer från skolan och din praktik. Dessa mönster kan aldrig ha använts, men att ha dem i ett professionellt utseende portfölj är det enda sättet att visa potentiella arbetsgivare dina möjligheter. Sätt din portfolio på CD-ROM också, för att skicka via e-post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91529.html

Previous: No
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.