Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Car Shows i Mid Atlantic

Mid-Atlantic regionen i USA, tätbebyggd och rik på historia, erbjuder ett stort och varierat utbud av evenemang för auto entusiaster. Bilen visar och kryssningar är populära fondraisers för välgörande ändamål, swap meets attrahera en mängd olika leverantörer ivriga att mixtra med sina varor till den stora gruppen av konservatorer, samlare och hobbyister. Delaware Auto Show

hålls årligen på Chase Center på flodstranden i Wilmington, presenterar Delaware Auto Show en svart slips gala som en kickoff och ett glittrande presentation av det bästa av nästa års modeller erbjuds av 29 biltillverkare både utländska och inhemska, tillsammans med klassiker och framträdanden av idrottsstjärnor, maskotar och andra kändisar. Under 2010 evenemanget drog 21.000 åskådare.
Virginia halvön Car Club Council

Events sponsras eller co-sponsras av det aktiva icke-vinstdrivande grupp, som har medlem organisationer i 19 samhällen över hela Mid-Atlantic regionen, inkluderar den årliga Williamsburg British & European Car Show, Shamrock Bil, Lastbil och Bike Show, Daffodil Car Show, Z Odyssey Car Show, och en show som ägnas till älskare av Mustangs och go-kart. Deras hemsida listar kryssningar och swap meets samt shower, och har en sekretessbelagd avsnitt. Addera ditt gamla rida Classic Car och Truck visar

OldRide.com, faktureras som "din veteranbil gemenskap och marknadsplats," har en packad evenemangskalender, med medlemsorganisationer sponsra evenemang under hela Mid-Atlantic regionen. Det finns 30 visar i Maryland, 47 i Pennsylvania och 27 i New Jersey, från inomhusarena visar till strandpromenad händelser till parader med musikkårer, erbjuder älskare av gamla åkattraktioner något att göra inom köravstånd på nästan gett någon helg.

Washington Auto Show

Washington Auto Show i landets huvudstad är en tio-dagars evenemanget drar hundratusentals besökare att njuta av utbudet av 33 stora utställare, och visa upp det senaste inom high-tech och hållbar fordonsindustrin innovation i sin avancerade teknik superhighway division. Showen var ursprungligen hölls 1921. Det har varit ett par år sedan när showen inte hölls, men entusiasmen har aldrig dött, och den moderna inkarnation, med framträdanden av olika idrottsstjärnor och barnens favoriter tv, är större än någonsin.

Mustang Club of Tidewater

Mustang Club of Tidewater, en av de äldsta organisationer av Mustang-älskare i USA, erbjuder evenemang året runt. Premiär händelse, som hölls i augusti, är en show och swap meet som lockar hundratals bilar från flera stater. MCT stöder en rad organisationer som får barn, veteraner och andra i nöd, medlemmarna ta två burkar av mat till varje show för en lokal mat bank. "Vi är så lyckligt lottade att kunna äga och visa fordon och har möjlighet att hjälpa de mindre lyckligt lottade," säger de medlemmar och funktionärer i ett meddelande på sin hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100493.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.