Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Classic Car Shows i Grapevine, TX

Staden Grapevine, Texas, ligger nära den stora Dallas-Fort Worth flygplats. Denna gång tillbakalutat gård gemenskap har vuxit lavinartat under de senaste åren och nu värd för flera festivaler och evenemang under hela året. Bil entusiaster kan njuta av flera olika utställningar under hela året. Shower med klassiska, utländskt, antikt och samlarobjekt bilar sker på olika platser runt om i staden. Big Racks Classic Car Show

Denna show är fakturerat som en familjevänlig händelse. Den har en enorm samling av klassiska bilar samt en plats att njuta av grill och vuxna drycker. Mässan äger rum i en stor parkeringsplats där alla är inbjudna att bara bläddra och njuta. Förutom klassiska bilar, importerade och inhemska anpassade fordon, motorcyklar och hot rods är välkomna. En avgift på $ 10 är skyldig att registrera sig, men det finns några undantag. Denna händelse är gratis och vanligtvis är i maj.

Big Racks Classic Car Show

1720 State Highway 26

Grapevine, TX 76051

817-797 -1197

ddrockinrods.com
Camp Craig Allen Classic Car Show

Denna händelse hålls varje år som en fundraiser för att hjälpa till att bygga en tillgänglig lägret för rörelsehindrade barn och vuxna. Biljetten-hållaren enbart välgörenhet funktion innefattar en grill middag, levande musik, en auktion och många klassiska bilar och lastbilar i sin egen åldersklass. Utmärkelser ges i varje klass. Biljetterna är begränsade och är vanligtvis ca $ 50.

Bass Pro Shop & Embassy Suites Outdoor World

2501 Bass Pro Shop Drive

Grapevine, TX76051

940 -365-4357

campcraigallen.org
Texas Fairlane Reunion Car Show

Fairlane Club of America mini-möter hålls årligen i Grapevine under augusti. Den har en "drive-in" stil klassisk bilutställning på en parkeringsplats på fredag ​​kväll. Lördagar är reserverade för registrering av bilar, vilket är $ 10 per bil. De registrerade tävlande kryssar sedan till bilmässan genom gatorna i Grapevine och omgivningen. De enda tillåtna som är 1962-1976 Ford medelstora bilägare.

Årliga Texas Fairlane Reunion

Spring Hill Suites by Marriott

2240 West Grapevine Mills Circle

Grapevine, TX 76051

972-724-5500

fairlaneclubofamerica.com
Italian Car Fest

italienska Car Club i sydväst sponsrar en show av all-italienska fordon. Evenemanget hålls på historiska Nash Farm i Grapevine. Speciella bilar och tvåhjulingar är på displayen. Medgivanden är tillgängliga och det är fri entré tillsammans med parkering. De medgivanden har italiensk mat, drycker och gelato

Italian Car Fest

626 Ball Street

Grapevine, TX 76.051-5116

214-668. - 2382

italiancarfest.org

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100445.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.