Jeep Wrangler karossutformningar

Jeep Wrangler har varit i produktion sedan 1940. De vanligaste modellerna av Jeep Wrangler är CJ, YJ, TJ och JK stilar kropp. Var och en av dessa Jeepar var i produktion under nästan ett decennium och uppvisar signifikanta skillnader från andra modeller förutom JK, som Jeep introducerades 2007 och är för närvarande i produktion för 2011. Men alla Wrangler modellerna har avtagbara toppen, har flera alternativ för hårda och mjuka toppar, korta kropp och barer rulle, och kommer som standard med fyrhjulsdrift. Civilian Jeep (CJ)

"CJ" beteckningen står för "civil Jeep." CJ modeller, som pågick från 1945 till 1985, bland annat CJ-2, CJ-2A, CJ-3A, CJ-3B, CJ5, CJ-6, CJ-7 och CJ-8. CJ-5 och CJ-7 är de modeller som oftast ses. CJ-5, har den första modellen att erbjuda en V-8 motor, en betydligt kortare hjulbas än senare modeller av Wrangler. CJ-8, också känd som Scrambler, hade en längre kropp än någon av de andra modellerna, den mer eller mindre liknade en korsning mellan en pickup och en CJ-7.

CJ är känd för dess lätt igenkännliga runda strålkastare och enkel modifiering. Vissa människor ser inte CJ en Wrangler, eftersom begreppet "Wrangler" kom inte i bruk förrän produktionen av YJ modellerna. Men de flesta Wrangler entusiaster inkluderar fortfarande CJ i Wrangler klassificeringarna. Addera YJ Wrangler

Jeep introducerade YJ Wrangler 1986 och producerade den genom 1995. (Nr 1996 Wrangler existerar.) Den YJ lättast identifieras genom dess fyrkantiga strålkastare. Annars, liknade det CJ-7 med flera mindre omdesign. Den YJ kom med antingen en fyra-eller sex-cylindrig motor och erbjöd bara några fler passagerare bekvämligheter än CJ.

Jeep utformat både YJ och CJ med off-road resa i åtanke, och båda blev känd för högt vägbuller, få livets goda och en mindre-än-bekväma på väg suspension.
TJ Wrangler

TJ Wrangler, producerat från 1997 till 2006, erbjöd en grundläggande design samt en längre kropp som liknar en tidig Scrambler modell som kallas Unlimited. Den TJ riktade ett bredare spektrum av potentiella förare och erbjöd uppgraderad fjädring och komfort passagerare från YJ och CJ. Den TJ återvände också till den runda strålkastare stil men annars förblev fysiskt liknar YJ. Addera JK Wrangler

JK är den första Wrangler att komma i en fyra- dörr alternativ. Fysiskt större än någon av de andra Wranglers, erbjuder mer utrymme för passagerare och har betydligt fler funktioner för att jämna ut sin grova rida och göra det jämförbart med andra SUV på marknaden när det gäller komfort och on-road körbarhet. Jeep omgjorda också toppen av detta fordon för enklare borttagning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99960.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.