Lanos Specifikationer

De Lanos är en sub-kompakt och ekonomisk familj sedan som lätt rymmer fem passagerare. Den var tillverkad av Daewoo Motors, en sydkoreansk biltillverkare. Närmaste konkurrenter i Lanos modellen kom från välkända biltillverkare som Chevrolet, Volkswagen, Mitsubishi, Dodge, Kia, Toyota, Ford och Nissan. De senaste Daewoo Lanos släpptes 2002. Trims

2002 Daewoo Lanos fanns i tre trimmar: S Sedan, Sport Hatchback och S Hatchback. Den Sedan kom standard med fyra dörrar, medan Hatchback modeller kom standard med två dörrar. Alla modeller kom standard med en 5-växlad manuell växellåda med överväxel, medan en 4-växlad automatlåda med överväxel var frivilligt.

Alla modeller också kom standard med en främre oberoende fjädring och en multi-link fjädring bak. Deras axelavstånd mättes vid 99.2 inches. Den sedan hade en total längd på 166,8 inches, medan Hatchbacks hade en total längd på 160,4 inches. Den sedan och S Hatchback var utrustade med 14-tums stålfälgar, medan top-of-the-line Sport Hatchback var utrustad med 14-tums lättmetallfälgar. <
Engine Performance
br>

2002 Lanos var en front-wheel-drive bil utrustad med en 1,6-liters inline-4 motor som kan generera 105 hästkrafter vid 5600 rpm och 106 pund fötter vridmoment vid 3.400 rpm. Dess Borrning och slaglängd är 3.11 x 3.21 inches, och dess kompressionsförhållande är 9,5:1. Den använder också en dubbla överliggande kamaxlar (DOHC), med två ventiler per cylinder. Den körs på vanlig blyfri bensin, och kan leverera 25 miles per gallon i staden och 35 miles per gallon på motorvägen.
Funktioner och prissättning

Standard inredningsdetaljer ingår trasa framsäten hink, en AM /FM-ljud stereo med totalt fyra högtalare, en mast antenn, en split fällbara baksätet, full instrumentpanelen konsolen, förare och passagerare fram krockkuddar, 3-punkts säkerhetsbälte, mugghållare enkelt placeras framför, en klocka och en sminkspegel för föraren.

Av säkerhets-och säkerhetsskäl, var bilen vidare utrustad med tjuder barn säte ankare, fönsterhissar och dörrlås, elektronisk bromsassistans, bakre center höftbälte och ventilerade skivbromsar. Som av 2010, varierar en 2002 Daewoo Lanos från $ 2850 till $ 3150 beroende på dess skick, trim och eftermarknaden modifieringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99828.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.