1986 Buick Regal specifikation

Buick bidrag för att popularisera 80-talet var att ta en bit av den högpresterande bilmarknaden, och företaget gjorde med tvådörrars automatisk Regal Coupe. Erbjuds i fyra olika modeller, med en av dem är den berömda alla svarta Grand National, som ofta kallades "Darth Vadar." Andra modeller som ingår i T-Type, som döptes från Sport Coupe, Base Coupe och Limited. Allmän information

fyra-växlad automatlåda, vätskekyld motor erbjöds som en sexcylindrig, 3,8-liters V6 eller en 5,0-liters V8 både med bakhjulsdrift växellåda. Fram ventilerade skivbromsar commandeered ett typiskt fordon vikt 3,268.48 kg., med en markfrigång på 5.87 inches och en hjulbas på 107,76 inches. Bränsletanken registrerade 17.88 liter för det är fem-sätet kapacitet. Addera Interiör Funktioner

Standard Regal interiör alternativ ingår luftkonditionering, servostyrning, tilt ratt, eluppvärmd bakruta, AM /FM-radio och tyg inredning. En extra paket som erbjuds elektriska fönsterhissar och elmanövrerade.


Grand National

Grand National sportpaketet namngavs för Grand National NASCAR racing-serien 1982. 1986 års option som klippte en prestanda-fjädring och extra turbo motor, sittande på förkromade hjul, presenterade svart exteriör färg, svart vakter stötfångare, bakre spoiler och frontspoilern. Front skålade säten och en fullängds konsolen läggs till den sportiga överklagande. Den 3.791 cc i framänden V- 6 motor hade en maximal effekt på 238,30 ps med 233,83 hk vid 4.400 varv per minut. Car and Driver Magazine klockade den på noll till 60 på 7,5 sekunder. Förutom dess mystiska mörka ser Grand National är känd av dess makt utbuktning på den främre huven.
1986 Specifik

år 1986 såg flera förändringar för Regal. GM beefed paketet säkerhetsutrustning genom att lägga till en högt monterad stoppa indikatorn basen av bakrutan. Andra uppgraderingar ingår en elektrisk fläkt temperatur kylning och en intercooler för att sänka temperaturen på luften laddningen mellan turbon och insuget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99691.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.