Hur man tar bort toppen på en '97 Jeep

Du kan njuta av fyra-wheel-drive kul i solen genom att ta bort den mjuka toppen från 1997 Jeep TJ Wrangler. Ta bort toppen på din Jeep är en ganska okomplicerad process där du tar bort fönstren och fäll tillbaka toppen. Instruktioner
1

bort din Jeep förarsidan och passagerar-sidorutor fram genom att öppna dörren, ta ett ordentligt tag i fönstret med båda händerna och dra uppåt på fönstret tills metall stift som håller den på plats kommer ut genom dörren.

bort de bakre fönstren på 1997 Jeep TJ Wrangler sufflett genom att gå under vinyl tyg läppen där Jeep topp fäster vid fönstret. Dra ut kardborrefliken och hitta dragkedja som håller fönstret på plats. Packa fönstret och dra det sedan nedåt och mot framför lastbilen för att frigöra den samverkande gjuten plast underifrån läpparna på lastbilens kroppen där de fäster.
2

Öppna din Wrangler bakdörren. Leta upp dragkedjor som finns på vardera sidan av klar plast tillbaka vindrutan. Kontrollera att det finns en blixtlåset på vardera sidan av lastbilen och sedan packa upp vindrutan längs sidorna så att den hänger fritt från toppen av din Wrangler.
3

Lossa den tjocka svarta trim bit från där den passar in i jeep kropp, som ligger direkt över bakdörren. Lossa den genom att vrida den mot dig, bort från Jeep. Rulla tillbaka vindrutan en stram cylinder tills du når taket. Hitta snap-on elastiska band som fästs på insidan av din Jeep tak på vardera sidan av kroppen. Wrap remmarna runt den hoprullade fönster och fäst snaps. Fönstret kommer att hållas upp av banden.
4

Gå till det bakre hörnet av din Jeep och släpp baksidan av suffletten från metall. Ta tag i toppen på vardera sidan och dra nedåt för att frigöra gjuten plast luckan från undersidan av läppen på Jeep kropp. Gör detta på båda sidor.
5

Gå till förarsidan av Jeep och ser ovanför dörrkarmen när suffletten är kopplad till kroppen. Toppen är klippt i svart plast ram bredvid störtbågar. Leta både gjutna klipp och släppa dem genom att dra dem utåt, bort från Jeep kropp.

Gå till passagerarsidan av Jeep och upprepa processen.
6

Flytta solen visir bort från Jeep kropp. Lyft upp metallclipsen som fäster ovanpå suffletten på framsidan av din Jeep kropp. Det finns två små klipp under stora. Lyft upp dem och bort från kroppen, liksom.
7

Ta tag i toppen och flytta tillbaka. Det ska glida och vik relativt enkelt medan du styr den bakåt. Se till att alla flikarna och veck prydligt tuck in på baksidan av kroppen av Jeep, bakom störtbågar och dörren till den bakre luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99225.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.