Shelby gt500kr Specifikationer

Den ursprungliga 1968 Shelby gt500kr är en Ford Mustang som har sett många uppgraderingar under åren och firades av Shelby American på 2007 New York International Auto Show minne av 1968 originalet. Enligt Mustang Evolution, är Ford Shelby gt500kr mer än bara ett steg upp från Mustang GT med sin 540 hästkrafter och 510 ft-lbs. av vridmoment. Shelby listar det som sin mest kraftfulla produktion Ford Mustang, presenterar 605 hk Ford Racing kompressor. Den KR står för King of the Road och är med på Mustang plattorna instegslister. Effekt
gt500kr s åtta ventiler är kraften bakom prestandan.

Med en kompressormatad, 5,4-liters, V-8 motor, driver gt500kr med en sexväxlad, manuell växellåda och 3.73:1 bakaxel förhållande. Den presenterar Ford Racing systemets prestanda avgassystem och kraft uppgraderingspaket med en reviderad kalibrering och kall luftintag. Dessutom innehåller den unika prestanda fjädring dämpare, krängningshämmare och fjädrar.
Utseende

huven på Ford Shelby gt500kr är tillverkad av speciell kolkomposit och sport klassiska Shelby "KR" design med Shelby bokstäver över framkanten av huven och även den bakre decklid. Dessutom gt500kr har Carroll Shelby signatur broderade golvmattor och nackstöd, och speciella 40th Anniversary badging och unika skiktning.
Alternativ
Innan samarbeta med Ford på hög -prestanda fordon, gjorde Carroll Shelby sig ett namn racerbilar.

Ford Shelby gt500kr har 18-tums smidda och polerade aluminiumfälgar anpassade med särskild Shelby center lock, monterad på Pirelli däck men 20-tums uppgraderingar finns tillgängliga. Dessutom kommer den 2008-2009 Mustang med uppgradering alternativ som Shelby /Eibach justerbar spole /over suspension, sex-kolvs Bromsar fram och bak rotor pad uppgradering, samt en Shelby /Kicker stereoanläggning alternativ.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99462.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.